Thursday, May 22, 2008

Torstain tokoilut ja muutakin

Taas on viikko vierähtänyt ja eilen oli viimeinen kerta Marian toko-kurssista. Kurssi on kyllä ollut tosi hyvä, koska ainakin minä tarvitsisin koko ajan jonkun katsomaan päälle ja sanomaan mitä pitää tehdä kun asiat menevät pieleen ;)

Eilen ei paljoa ehditty taas tekemmän, kun puhuttiin enemmän esim tunnarin opetuksesta ja koetilanteesta yms. Seuraamista otettiin hiukan liikkeenohjaajan käskytyksellä ja se on kyllä minulle vaikeaa, joudun vielä miettimään kääntymistä niin kovasti, että minulla menee ihan pasmat sekaisin kun "joudun" tekemään käännöksen käskystä :) Sohvilla on taas esiintynyt hieman sitä edistämistä seuraamisessa ja neuvona oli heti alkaa ottaa vain yhtä ja kahta askelta jos alkaa edistämään. Aika nopeasti Sohvi alkoikin paremmin vahtimaan minun liikettäni, kun välissä otti lyhyttä pätkää. Eli näin nyt jatkamme. Ja minulle tuli myös kielto, että ei saa palkata bilettämällä, Sohvin vire on kuulemma sen verran korkealla muutenkin, että nousee liikaa bileistä.

Edellisen postauksen jälkeen on treenattu hakua viikko sitten perjantaina ja Sohvin osalta meni ihan loistavasti :) Sohvilla on kyllä kova hinku maalimiehelle ja Sohvi yrittää sinne suorinta tietä läpi vaikka minkämoisen pöheikön. Tuosta on hyvä jatkaa siis :) Juuso oli hieman hukassa viimekis, en tiedä mikä nyt oli vialla, mutta tutustakin maalimiehestä meni metristä ohi lallatellen...toivottavasti tämä oli taas vaan joku vaihe ja on seuraavalla kerralla jo ohi.

Maanantaina olin tokoilemassa Teivossa Annen , Tarjan, Riitan ja muun poppoon kanssa. Paikallamakuu edelleen loistava :) Seuraamista otettiin oikeastaan ensimmäistä kertaa liikkeenohjaajan käskytyksellä ja tuli varmaan ahnehdittua liian pitkiä pätkiä, koska taas alkoi esiintyä edistämistä ja käännöksissä haahuilua. Sivulletulo oli ok (paitsi hyppää koskettamaan käteen, mutta itse en siitä ole kovin huolissani, kuten ei ollut Mariakaan) Otin seuraamista luhemmissä pätkissä vielä ihan lopuksi uudestaan ja sitten meni jo hieman paremmin. "Maahanmenoleikkiä" otin myös ja ainakin nnyt tuntuu, että se on auttanut liikkeestä maahanmenoakin, paitsi että Sohvi ei aina malta pysyä siellä maassa, mutta hinkataan sitä erikseen sitten.

Tiistaina olikin sitten agilityn vuoro. Samu oli tehnyt ihan mukvan vauhtiradan. Treeni tehtiin niin, että ensin nopealla tempolla kaikki tekivät radan ja jos tuli hylly, piti lopettaa siihen ja poistua radalta. Ja sama vielä nopeassa tempossa uudelleen. Ekalla kerralla päästtin noin puoleenväliin, kun keppien jälkeen en lepsuilin ja päästin Juuson väärälle hypylle. Toisella kerralla otin sen kohdan tarkemmin ja hieman "vekaten" ennen hyppyä ja se menikin loistavasti. Tämä rata päästiin sitten loppuun saakka, vaikka yksi kielto tuli putkelta kun käänsin taas pois väärästä putken päästä liian voimakkaasti. Lopuksi otimme vielä samaa rataa hieman hitaammassa rytmissä ja hinkattiin hankalampia kohtia paremmiksi. En kovasti uskalla Juuson kanssa hinkata, ettei tassut taas mene huonoon kuntoon. Sohvi otti Hessun kanssa toisella radalla suoria putkia ja käännöksiä ja lujaa se menee :) Hessun pitää vielä ohjata tarkasti koska radan lukeminen ei ymmärrettävästi ole kovin kummoista Sohvilla, mutta intoa on sitten soitäkin enemmän :)

Keskiviikkona tokoilin sitten ihan kotipihassa vaan Sohvin kanssa ja pitkästä aikaa otimme sitä oman kapulan (tunnari) piilottamista ja myöskin ruutua. Ne olivat ihan ok, ruutuun Sohvi juoksee kyllä tuhatta ja sataa ja nyt olen välillä alkanut käskyttämään maahan namin syönnin jälkeen ja käynyt laittamssa uuden namin ja tullut itse pois ruudusta ja vapauttanut sitten uudelleen taaksepäin kupille. Hyvin on sekin mennyt. Seuraamista otettiin myös ja se oli välillä parempaa ja välillä edistävää. Täyskäännöstä vasempaan myös treenattiin ja se alkaa mennä aika hyvin jo.

No comments: