Monday, May 5, 2008

Tokoilua Teivossa

Eilen sitten pakkasin koko poppoon autoon ja lähdin Teivoon tokoilemaan Annen, Tarjan, Riitan ja muidenkin kanssa. Luulin pukeneeni tarpeeksi päälleni, mutta kun perille päästyäni tein ensin pienen lenkin Jassun ja Juuson kanssa, totesin että tuuli oli aivan jäätävä.

Tuon todella kylmän kelin takia tokoilutkin jäivät hieman lyhyeen. Alkuunsa otettiin kuitenkin paikallamakuu ja siinä Sohvi on kyllä hyvä :) Vaikka vieressä koira nousi istumaan ja oli levoton muutenkin, se ei Sohvia haitannut, olin tosin ihan näköpiirissä n 10 m päässä, mutta kuitenkin Sohvi oli tosi pätevä:)

Seuraaminenkin meni paljon paremmin nyt. Alkuunsa Sohvi heitteli etujalkoja omituisesti, mutta se loppui aika pian. Käännöksetkin menivät tällä kertaa ihan kohtuullisesti. Sohvi on alkanut paljon enemmän seuraamaan minun liikumistani ja yrittää sitten sovittaa oman vauhtinsa siihen eli en enää pelkää tallaavani koiraa käännöksissä niin paljon. Otettiin myös liikkeestä seisomista namin avulla muutama kerta ja se meni pari kertaa tosi hyvin, mutta välillä itse sössin sen vapautuksen kanssa. Myös maahanmenoja, nopeampia sellaisia, harjoiteltiin ja sekin meni nyt hyvin. Kaikenkaikkiaan Sohvi vaikutti nyt paljon iloisemmalta eli parempaan suuntaan ollaan menossa siinäkin. Ehkä tämä tästä :) Ja Sohvi leikkikin ihan hyvin, kong wubba on paras lelu tällä hetkellä ja narupallo sitten seuraava.

No comments: