Tuesday, May 13, 2008

tokoilua Teivossa

Eilen käytiin ensin nopeasti Sohvin kanssa myöhästyneillä äitienpäivillä ja sitten suuntasimme Teivoon tokoilemaan Annen, Tarjan, Riitan yms kanssa. Meinattiin myöhästyä kun piti vielä porukoille alkaa esittelemään Sohvin "sirkustemppuja" :)

Ensin alkuun otettiin paikallamakuu ja uskaltauduin jo ihan pariksi sekunniksi piiloon auton taakse. Sohvi ei tästä häiriintynyt lainkaan vaan oli paikoillaan oikein hyvin :) Sohvi on kyllä tosi taitava paikallamakaaja.

Seuraamista otettiin sitten niin, että Riitta otti juttuja Toscan kanssa samaan aikaan vähän matkan päässä. Sohvi meni edelleen todella nätisti ja nyt otettiin käännöksiäkin enemmän (minä sain käskyn tehdä käännökset tiukemmin) ja Sohvi meni edelleen hienosti (koputettaan puuta tässä samalla...) Ruutumerkitkin olivat siinä vieressä, eikä niistäkään Sohvi häiriintynyt.

Sitten otettiin myös luoksetulo, tuli hyvin vauhdilla. Sitten vielä liikkeestä maahanmenoa ja sekin oli tällä kertaa aikas hyvä eli nyt jo sain Sohvin sivulta maahan ilman suurempia apuja eli hyvään suuntaan on sekin nyt menossa. Maahanmenoa otettiin myös "leikkinä" niin että Sohvi oppisi menemään kauempanakin minusta (eli käsky maahan ja samantien nami lentää ja samalla vapautus ja heti kun on syönyt namin, uusi maahan-käsky jne.) Suurin murhe on sitten enää se liikkestä seisominen, joka on ihan vaiheessa vielä.

No comments: