Wednesday, May 14, 2008

Tiistain agit

Eilen oli taas agilitytreenien vuoro. Uskaltauduin ottamaan Juusollakin jo, vaikkakin yritin olla jankkaamatta ihan hirveästi, koska tassut eivät ihan kokonaan ole vielä palautuneet kuosiinsa ja Mutalan kenttä on kyllä ninín karmeassa kunnossa, etten oikeasti yhtään ihmettele, että ne tassut siihen kuntoon menivät.

Samu oli tehnyt ihan "mini"radan eli 2 hyppyä, 2 putkea ja keinu ja niistä sitten pyöriteltiin erilailla ensin 2 pienempää pätkää ja lopuksi nämä molemmat yhteen. Tuollakin radalla vauhti pääsi kasvamaan sen verran, että välillä Juuso paukautti käännökset tosi pitkäksi ja minä olen jotenkin ihan kädetön kun pitäisi kääntää koiraa, mutta en ehdi sinne hypyn vierelle. Vekkien teko pitää muistaa, jos vain siihen kykenee :)

Sivussa oli kepit ja hyppyjä omatoimitreenaamiseen, mutta en uskaltanut Juusolla vielä ottaa enempää vaan säästelin tassuja. Rata oli niin kiva, että teetätin sitten samat treenit omalla ryhmälläni etukäteissuunnitelmista poiketen.

Sohvi treenaili Hessun kanssa toisella kentänpuoliskolla ja hienosti pysyi omalla puolellaan vaikka tapahtumaa oli vaikka kuinka. Tosin silloin kun minä menin Juuson kanssa, Sohvi piti taukoa, se olisi voinut olla liian suuri houkutus :) Kepit meni hienosti (ilman verkkoja) ja rengas ok (siinä olin jeesaamassa) Sohvi menee lujaa ja Hessu tulee vielä olemaan pulassa ;)

No comments: