Friday, January 16, 2009

priima-Sohvi :)

Tänään oli tullut koiranettiin Sohvin lonkka- ja kyynärkuvien tulokset ja priimaahan ne oli molemmat, vaikka lonkkien suhteen pieni epäilys olikin :) Mutta hyvä näin tietty. Silmätkin silloin samalla reissulla tarkistettiin ja nekin siis ok :) Nyt vaan odotellaan, koska ne rekisteripaperit tulee takaisin, että päästäisiin mittauttamaan Sohvi agia varten...

Eilen oltiin toista kertaa BH-kurssilla ja aikalailla samoilla linjoilla jatkettiin. Ensin "kuivaharjoitteluna" koko kaavio läpi ja sitten tositoimiin koirien kanssa. Tällä kertaa me päästiin Sohvin kanssa aloittamaan. Tehtiin käännöksiä ja hidasta käyntiä. Käännökset suht ok, mutta vielä pitää vasemmalle kääntymistä ottaa kuurina, jos vaikka tämä ohjaaja oppisi kääntymään ilman että asiaa pitää miettiä niin kovasti ;) Hidas käynti on vaikeeta. Sohvi koittaa vaan tarjota istumista, joten oli pakko ottaa hieman nopeempaa kävelyä, että pääsi palkkaamaan. (normia hitaampaa kuitenkin siis) Pia naksutteli kun oli ok, koska itsehän tuossa ei näe lainkaan milloin peppu ei ole menossa maahan. Nyt täytyy saada apuri, joka kyttää meidän menoa :)

Henkilöryhmä otettiin myös ja se meni tosi hyvin. Sitten kun pidemmäksi aikaa jäädään perusasentoon ryhmän löhelle, niin on kyllä suuri riski, että Sohvi sinkoaa katsomaan kivoja tyyppejä eli sitä pitäisi vielä treenata kovasti. Muutenkin tuo pidempään perusasennossa viihtyminen on Sohville välillä hyvin vaikeaa, kun pitäisi jotain puuhata mieluummin eli sitäkin pitäisi muistaa treenata.

Jäävistä otettiin istumista. Alkuun oli hidasta, joten hengailusta nopeita istumisia ja palkka vain niistä nopeista. Ihan hyvin se sitten menikin ja sitä pitää nyt jatkaa kotonakin.

Sitten vaihdettiin paikallamakuuseen. Pakkasta oli lähes 10 astetta ja koska Sohvilta on vieläkin mahanalus karvaton leikkauksen jäljiltä, niin päädyin sitten laittamaan alustan minkä päälle Sohvi makaamaan. En katsonyt kellosta, mutta tosi hienosti oli Sohvi paikallaan vaikka vieressä toiset treenasivat( oli kyllä kokonaisuudessaan lähes 5 minuuttia arviolta) Kävin kyllä välillä palkkaamassa, koska tällaista paikalllamakuuta ei olla kovin paljon vielä treenattu.

Huomenna pitäisi olla hakutreenit, mutta taas on lupailtu kovaa pakkasta, joten saa nähdä miten käy. Toivottavsti päästäisiin hakuilemaan taas pitkästä aikaa. Jassukin tykkäisi siitä kovasti :)

No comments: