Friday, March 26, 2010

Lisää tokoilua

Keskiviikkona otin taas ennen kuin Hessu ja Sohvi lähtivät agiliitämään Procanikselle nopeat tunnaritreenit pihassa.

Ekalla kerralla kapuloita kymmenkunta ja sikinsokin aika lähellä toisiaan. Oma oli siellä takana, mutta muiden seassa kuitenkin. Sohvi lähti hyvin ja haisteli, mutta nappasi oman vierestä kapulan. Uskon, että tämä oli ihan vaan huolimattomuusvirhe, kun kapulat oli niin lähellä toisiaan. Otin kapulan pois ja lähetin samoille kapuloille uudelleen, nyt toi oman hienosti. Toisella kierroksella laitoin sitten kapulat riviin ja oman sinne keskelle jonnekin. Sohvi aloitti sitten taas sen arpomisen, haisteli kyllä mutta töni kapuloita nenällään. Otti myös oman, mutta kävi vielä sen jälkeen tarkastamassa muita. Oman sitten toi lopuksi kuitenkin. Tähän ei tietty voinut lopettaa eli uudelleen kapulat sikinsokin ja oma sinne joukkoon sivustalle. ja tällä kertaa olikin ihan hyvä suoritus. Eli Sohvi ei vaan jotenkin kestä sitä, että kapulat on rivissä? Täytyy siis edetä hitaasti levittäen kapuloita vissiin.

Torstaina oli sitten Haukkuapilan viimeinen kurssikerta (nyyh, mä olen tosi paljon tykännyt käydä tuolla kurssilla ja me tai minä totisesti tarvitsen sitä) Ja taas tehtiin tunnaria. Selitin Pialle meidän viimeaikaiset treenit ja päädyttiin kokeilemaan niin, että Pia vei (omin käsin;)) muut kapulat 2 eri riviin ja minä vein oman sinne vajaan puolen metrin päähän taakse. Kävin kyykistelemässä vielä siinä väärien kapuloiden kohdalla. Sohvi lähti hyvin haistelemaan ja tosi nätisti haistelikin kaikki 2 rivissä olevat läpi, mutta yhtään ei töninyt tai ottanut suuhun kapuloita vaikka omaa ei löytynytkään. Sitten hoksasi mennä eteenpäin mistä sitten se oma löytyi :) hienosti teki Sohvi töitä eikä hämääntynyt siitä, että sitä omaa ei heti löytynyt :) Lopetettiin sitten siihen kun meni niin hyvin :)

Toisena liikkeenä sitten ruutu. Nyt Sohvi olikin vähän outo. Ruutu oli taas siellä vaikeassa päässä ja ilmeisesti se että siellä oli ihmisiä ruudun takana hämäsi. Eka otettiin niin, että pia vei tennarin ruutuun. Sohvi kyllä lähti, mutta juoksi tai lönkötti sellaista kylkimyyryä ruutuun, teki mennessään pienen banaanin eli ei hyvä. Sitten otettiin paikkaa lähempää ja Sohvi ei vaan meinannut merkata ruutua ollenkaan, katseli vaan Rommia siellä sivussa tms. Lähti sitten lopulta (Pia taisi käydä näyttämässä ruutua) 2 ekaa stoppia oli ihan ok paitsi, että minä käskytän stoppaamaan liian aikaisin ja palkkaan liian myöhään stopista ;) 3 kerta meni sitten ihan poskelleen, kun Sohvi alkoi ennakoimaan enemmän ja minä fiksu menin siihen mukaan ja stoppasin Sohvin ruudun eteen. No, sain kyllä ansaitsemani "haukut" Koskahan sitä oppisi jotain. Otettiin sitten vielä kerta uudelleen ja ennakoihan Sohvi taas, mutta kun en reagoinut siihen mitenkään, niin korjasi itse itsensä hienosti syvemmälle ruutuun :) Eli eiköhän tämäkin tästä kunhan Kati vaan oppii.

Lopussa otin vielä Sohvin paikkamakuuseen BH-koetta silmälläpitäen. Molla teki luoksetulon stoppia samalla. Siinä ei ongelmaa. Marke lähti viemään Mollaa häkille ja Sohvi oli paikkamakuussa siinä ihan vieressä, mutta hienosti kesti Sohvi senkin. Heilutti kyllä häntäänsä kovasti, mutta paikallaan pysyi :) Makuutin sitten vielä jonkin aikaa kun Tupla treenasi. Ihan hyvä treeni oli se ja Sohvi taitava :)

No comments: