Tuesday, June 17, 2008

Tokoilut Teivossa

Eilen taas palattiin ruotuun ja toko-treeneihin :) Annen, Riitan yms kanssa siis Teivossa treenailimme. Otin Sohvin kanssa ensin seuraamista ja oikeestaan meni aikas hyvin käännöksineen kaikkineen. Välillä edelleen edistää, mutta mielestäni on jo parempaa :)

Sitten otettiin välissä paikallamakuu ja se meni oikein mallikkaasti tällä kertaa, mutta vieruskaverit olivatkin osaavampia eikä sellaista mahdotonta säätämistä tapahtunut joka puolella. Uusittiin vielä lyhyenä, koska osa koirista ei pysynyt maassa käskyyn saakka (Sohvi kyllä pysyi) Välillä Sohvi menee makuulle banaanina eli siihen varmaan pitäisi puuttua jotenkin...

SItten otin vielä liikkeestä maahan menon kokonaisena ja se oli tosi hyvä. Myös luoksetulo oli ok ja sitten seisomista vielä joka tuntuu olevan hieman hakusessa edelleen. Kokeilin nyt sellaista seiso-leikkiä (samalla tyylillä kuin se maahanmeno leikki) ja siinä Sohvi kyllä pysähtyi kuin seinään eli kyllä sen käsky vissiin on selvillä kuitenkin. Täytyy jatkaa vielä tuota leikkiä ja ottaa seisomista erikseen (että pysyy siis paikallaan vaikka kuljen edestakas) Ehkä se siitä alkaa edistymään jossain vaiheessa :)

Lopuksi kävimme vielä Annen, Riitan ja koiruuksien kanssa lenkillä Horhan maisemissa, oli ihan mukava verestää vanhoja aamulenkki muistoja :)

No comments: