Friday, June 6, 2008

Agiliitoa ja tokoilua urakalla

Tiistaina oli agitreenit ja minulta ja Juusolta ainakin olisi vaikka saanut jäädä väliin, niin huonosti meni :( juuso oli ihan tuhannen kierroksella ja itsellä oli jotenkin huono päivä, joten mistään ei tullut mitään. Mitä pidemmälle treenit menivät niin sitä huonommin meni eli olisi pitänyt lopettaa. Takaraivossa vielä koko ajan kalvaa, että ei voi otta paljon toistoja, ettei Juuson tasut taas mene rikki. Sohvi meni Hessun kanssa toisella radalla ja se vähä mitä enhin katsella näytti aika hyvältä. Sohvi ei yhtään enää tunnu välittävän toisella kentällä menijöistä.

Keskiviikkona olis itten ihan pakko ottaa vähän agia Juuson kanssa pihassa, kun jäi niin huono fiilis tiistaista. Otin vaan keppejä yhdellä hypyllä ja lopuksi vielä pieni kolmen hypyn sykkyrä, missä tein sylkkäreitä, jaakotuksia yms. Nyt meni ihan hyvin, vaikka Juuso kyllä kerää aikamoiset kierrokset pihassakin, mutta oli kuitenkin ihan hyvin kuulolla.

Sitten lähdettiin Sohvin kanssa Marken ja Mollan läheiselle kentälle tokoilemaan. Ensin alkuunsa paikallamakuu, meni ihan hyvin :) Sitten jatkoin Sohvin kanssa seuraamisella, samalla kaavalla kuin viime aikoina eli palkka housunsaumasta. Olen myös kävellyt hieman hitaammin, jotta Sohvi ei alkaisi kaahaamaan ja nytkin meni pääasiassa ihan hyvin. Sitten otin liikkeestä maahanmenoa ja sekin oli hyvä. Toisessa sessiossa otin vielä vähän seuraamista ja nyt uskalsin kokeilla juoksemistakin, sekin meni yllättävän hyvin. Kosakhan sitä sitten uskaltaisi taas yrittää päästä namista eroon... Sitten otin luoksetulon ja sekin meni hyvin, vaikka hieman meinasin pelästyä, kun siihen viereiselle leikkikentälle tuli joku ja Sohvikin hieman puhisi, mutta pysyi paikallaan ja tuli luoksekin ihan normisti, eli hyvä, hyvä :) Sitten muutama liikkestä seisominen namia heittäen, ihan hyvin sekin.

Viimeiseksi otin vielä oman kapulan etsimistä ja sitten vielä noutokapulan vauhtinoutoja ja yhden palautuksen. Sohvi on nyt todella innostunut kapulasta, se on paljon mielenkiintoisempi kuin lelut esim. Pudottaa edelleen tullessaan palkalle, mutta en nyt välitä siitäkään vielä... pääasia että on hauskaa :) Lopuksi otettiin vielä ruutua, se oli hieman huono. Meillä oli Marken valkoiset tötsät käytössä ja namialusta oli hieman siellä ruohikon seassa, joten Sohvi kävi ensin haistelemassa tötsät ja sitten jäi etsimään nameja. No, pari ihan hyvääkin toistoa tehtiin.

Lopuksi "tytöt" pääsivät vielä juoksemaan kentälle vapaana ja kyllä ne juoksivatkin toinen edellä ja toinen perässä tukkaputkella :) En tiedä kumpi väsytti enemmän, toko vai leikki Mollan kanssa, mutta hyvin rauhallisesti Sohvi kotona illalla oli.

Eilen oli sitten taas vuorossa agiliitelyä. Olin ilmoittanut Juuson kisoihin taas pitkästä aikaa, luvassa siis agirata ja hyppis Takuttien iltakisoissa. Ilma oli tosi kuuma, joten se ie ollut hyvä juttu, Juuso kun alkaa nykyään "kurnuttamaan" niin helposti (pitää vissiin puhua siitäkin ensi viikolla kun Juuso menee patinpoistoon) Mutta ihan innosta piukeena Juuso kyllä meni. Agirata oli hyvin epätyypillinen Jalosen rata, omituisia takaakiertoja ja ei mielestäni ollenkaan virtaava rata. Pari kohtaa oli sellaisia, joita tosissani mietin, pahin ehkä se suoran putken jälkeen muurille meno vähän niinkuin takaakiertäen. No, hyllyhän meille tuli jo sieltä edelliseltä hankalalta kohdalta eli puomin jälkeen suora putki 180 astetta takaisin päin ja sieltä piti työntää hypyn taakse ja sitten seuraava hyppy ihan kuolleessa kulmassa koiralle ja sieltä sitten vielä parin hypyn kautta sata lasissa sille seuraavalle putkelle ja muurille. Jouduin niin lähelle työntämään sen hypyn taakse, että en enää klaarannut jatkoa vaan se meni han plörinäksi. Mutta lujaa Juuso meni :) Hyppis oli sitten enemmän jalosen tyylinen rata. Se menikin tosi hyvin muuten paitsi että vedätin liikaa kepeille ja Juuso pamautti kakkosväliin. Eli 5 siltä radalta, mutta hyvä mieli jäi, koska Juuso oli ihan oma itsensä :)

Radan jälkeen otettiin sitten turistina olleen Mollan ja Marken kanssa pienet paikallamakuutreenit kentän laidalla. Tosi hyvin meni paitsi Sohvi lähti lätkimään Marken vapautuksesta eli se piti vielä ottaa uusiksi. Myös hieman seuraamista otettiin (remmissä tällä kertaa) ja 1 liikkestä maahan meno, hyvin nekin.

No comments: