Monday, June 23, 2008

pikkupuuhastelua yms

Juhannus oli ja meni ja vaikka taas olisi ollut hyvää aikaa treenailla niin aika vähäiseksi se jäi.

Viime keskiviikkona Sohvi aloitti agikisauransakin möllikisoissa Nokialla. Rata oli paljon suoraviivaisempi kuin mihin Sohvi on tottunut ja kontaktiesteitä Sohvi ei vielä aiemmin ollut tehnyt radalla, joten siihen nähden meni tosi hienosti :) Puomilta tuli kontaktilta pois, kun haistoi maassa jonkun muun pudottaman namin. Samoin palasi takasin putkesta, koska siellä maassa oli joku nami. Sitä Hessu ei siten korjannut, koska oli jo radalla edennyt seuraavan hypyn taakse, joten jatkoivat siitä eteenpäin. Hyppy ok, mutta seuraavasta esteestä eli pituudesta Sohvi meni ohi, sitäkään ei Hessu korjannut eli siitä toinen hyl. Loppu menikin sitten hyvin, paitsi jostain syystä A:n jälkeisestä putkesta kääntyi takaisin, mutta korjauksen jälkeen ok :) Eli 35 virhettä yhteensä (2 hyllyä ja 1 kielto) eli ihan hyvä debyytti :)

Juhannuksena sitten tokoilin aamusta pihassa, mutta jostain syystä tuo pihassa tokoilu menee usein ihan pipariksi. Sohvi ei jotenkin pysty keskittymään siinä niin hyvin kuin muualla. Seuraaminen oli taas ihan katastrofaalista. Luoksetulo ja liikkeestä maahanmeno sentään olivat ok. Myöhemmin otin Juuson kanssa hieman esine-etsintää pitkästä aikaa ja Juuso oli ihan täpinöissään :) Ja myös todella pätevä, ainoa esine, jota Juuso ei tykkää tuoda on se pieni heijastinnauha, se vaihtui nytkin mieleisempään vauhdissa, mutta lopuksi sitten toi senkin.

Lauantai menikin sitten ihan kansanterveydelle, mutta sunnuntaina lähdettiin sitten Ruutanaan Marken ja Mollan kanssa tokoilemaan. Nyt menikin paljon paremmin. Ensin otettiin paikallamakuu, mikä ihan ok. Seuraaminen oli ensin huonoa, yritin taas ensin ilman namia ja se ei kyllä pelitä lainkaan. Heti kun on nami kädessä niin paikka on paljon parempi. Kyllä on vielä pitkä tie sinne kokeeseen... Muut alokkaan liikkeet meni ihan ok, seisominenkin oli nyt parempi. Sitten loppuun otettiin vielä kapulan heittelyä ja tuomista sivulle, ne meni molemmat loistavasti, paljon paremmin kuin osasin edes kuvitella. Lopuksi vielä ruutua, muuten hyvä, mutta jostain syystä ei mennyt ekalla käskyllä maahan lainkaan. Palkaksi pääsivät vielä Molla ja Sohvi kirmaamaan ympäri kenttää keskenään lopuksi.

Kotona otin vielä Juuson kanssa esine-etsintää ja ihan yhtä innoissaan ja pätevä oli Justus nytkin :)

No comments: