Monday, June 30, 2008

hakua ja agiliitoa

Perjantaina oltiin pitkästä aikaa koko poppoon kanssa hakuilemassa eli Juusokin lopetti virallisesti sairaslomansa :) Oltiin myös pitkästä aikaa eri paikassa eli palattiin takaisin Ruutanaan. Kaikki 3 olivat oikein päteviä. Jassu on aina ;) mutta Juusokin oli aivan loistava. Juusolle oli 4 maalimiestä ja yksi niistä oli Juusolle vieras ihminen ja silti Juuso meni suoraviivaisesti ja rohkeasti perille asti eli oikein tyytyväinen olen treeneihin :) Sohville otettiin hajumielikuvina kuten ennenkin ja oikein taitava oli Sohvikin. Hyvin on jo mieltänyt että mitä siellä haku-metsässä tehdään.

Lauantaina ja sunnuntaina Sohvi ja Hessu ja Molla ja Marke olivat Marian agikoulutuksessa. Minä olin vaan kepona mukana (tai kuvaajana paremminkin) En osaa suurempia kirjoitella kun en itse ollut kuskina, mutta hyvältä näyttää meno. Sohvi kuumuu tosin aikas paljon radalla ja radan ulkopuolellakin ja meteli on sitten sen mukainen. Vauhtia on ihan kiitettävästi ja liikkuminen on "juusomaista" eli hyvä agikoira Sohvista on tulossa :) kunhan vaan Hessu pysyy perässä ;)

Siinä se viikonloppu sitten menikin agikoulutusta katsellessa ja leipoessa agirotua varten. Pojat hieman jäivät "heitteille" mutta yritetään korjata vääryys tällä viikolla. Ensi viikonlopuksi pojat pääsevätkin sitten "mummulaan" hoitoon ja Jassulle ainakin se taitaa olla aikas suuri palkinto :)

No comments: