Wednesday, June 27, 2012

Edistystä

Ahkerasti ollaan yritetty treenata sekä tokoa että agia ja viimeisen viikon aikana olenkin treenannut tokoa viissiin 4 kertaa ja agiakin 3 kertaa. Juhannus meni siis kotona pääasiassa ja pe ja la oli niin upea ilma, että oli ihan pakko treenata. Maanantaina oli Kristan toko ja Sohvi ja Hessu oli agi valmennuksessa ja eilen taas Sohvin kanssa pikaiset tokot pihassa ennen Sohvin hierojaa, koska sen takia nyt on pidettävä taukoa hetki (ja se koe pukkaa päälle ;))

Seelan agit on sujuneet tosi paljon paremmin. Se on ehkä jo jopa näyttänyt agilta, ajoittain ainakin. Tehotreenissä on ollut edelleen ne sylkkärit ja lisäksi pakkovalssi ja maanantaina uskaltauduin kokeilemaan taas päällejuoksuja, jotka ovat olleet siis ihan katastrofaalisia tähän asti. Mutta ihmeiden aika ei ole ohi, sain molempiin suuntiin onnistumaan jopa kaksi päällejuoksua peräkkäin. Seelalla ja ehkä minullakin on syttynyt joku lamppu päässä :) Ja nyt ei ollut edes verkkoa estämässä ohijuoksua. Seelasta on tullut tässä agin treenauksen aikana useammin kuin kerran mieleen Juuso, samanlainen raivo päällä ja juokseminen on vaan maailman ihaninta, aina ei vaan jaksaisi välittää siitä ihmisestä joka yrittää epätoivoisesti huitoa jotain siellä esteiden seassa :) No, toivotaan että tuo into säilyy ja uskotaan, että osaan Seelan paremmin opettaa lukemaan ohjausta kuin Juuson aikoinaan. Pulassa minä sen kanssa vielä olen jokatapauksessa. Puomia ja keppejä treenailtiin myös. Puomilla pitää nyt alkuunsa muistaa ottaa vaan ihan suoria menoja ja ei vaikeuttaa liikaa alastuloa kerralla, tuntui hieman epävarmuutta tulevan mukaan, kun liikaa aloin vaikeuttamaan. Eihän me olla tehty kokonaista puomia vielä montaakaan kertaa.

Tokossakin pitäisi varmaan vaan alkaa vaatimaan enemmän ja vaikeuttaa treenejä hiljalleen. Seuraaminen on vaikeaa, Sohvi aikoinaan jotenkin oppi seuraamisen ihan tuosta vaan ilman erillistä opettamista oikeastaan, mutta Seelan kanssa ei mene ihan niin helposti. Perusasentoa kyllä tarjoaa mielellään, mutta se liikkuminen siinä onkin hankalampaa. Nouto alkaa näyttämään jo paremmalta, hyppy on vielä aika alkutekijöissä, ollaan tehty sitä edelleen Helmisen Hannan opein ja aika hyvin kyllä hakee hyppyä sivustakin jo. Pitäisi varmaan edetä siinäkin jo jotenkin. Kristalla kun oltiin, niin tehtiin luoksetulo varmaan ekaa kertaa ihan liikkenä ja liikkuroituna ja tosi kivasti tuli ilman loikkaa sivulle. Osasi jopa juosta luokse välittämättä matkalla olleísta leluista, noudossa ne lelut sitten jo vähän häiritsivätkin :) Ihan kivalla asenteella kuitenkin tekee tuolla kurssillakin koko ajan, tosi helposti vaan alkaa "komentamaan" jos ei tapahdu. Kovasti olen kyllä yrittänyt rauhoittumistakin treenata ja siinäkin ollaan edistytty kyllä kovasti.

Sohvi on edelleen treenannut koetta varten enemmän kokonaisuuksia ja palkattomuutta. Kapulan pureskeluna alkaa helposti näkymään, mutta se on mennyt myös paljon paremmaksi kuin mitä se on ollut. Toki noita kapulan nostoja ja sivulle tuloa on treenattu erillisinä. Stopit on kyllä myös edistyneet huimasti käsimerkkiin siirtymisen jälkeen. Lisäksi olen aika paljon treenannut niin, että juoksutan kahden puun ympäri ja se on Sohvista tosi hauskaa. Nyt pitää vielä siirtää stopit suoralle ennen koetta ja maahanmenoa pitää myös muistaa treenata, se on jäänyt hieman vähälle. sohvi on myös alkanut taas jumppaamaan pitkästä aikaa ja heti kyllä huomaa muutoksen. Eilen jo saatiin hierojalta hyvää palautetta ja seuraava kerta varattiin vasta reilun kk päähän, silloin Seelakin pääsee sitten ekaa kertaa hierojalle :)

No comments: