Tuesday, March 24, 2009

Viikonlopun kuulumiset

Lauantaina oli pitkästä aikaa hakutreenit ja aivan upeassa kelissä päästinkin tällä kertaa treenaamaan. Vaikka edellisestä kerrasta oli kuukauden verran, meni treenit hyvin. Paikalla ei ollut taaskaan kuin alkuperäinen porukka, mutta saatiin me silti pari tuntia kulumaan ;)

Jassu oli tällä kertaa parempi kuin viimeksi. Jaksoi keskittyä ja tehdä töitä rauhassa ja kaikki 4 maalimiestä löytyikin hienosti. Ilmaisussahan Jassulla ei ole ikinä mitään vikaa ollutkaan (jossei kovaa ääntä korvan juuressa lasketa sellaiseksi...) Juuso oli lähes yhtä innoissaan kuin edellis kerralla ja nytkin ensimmäiselle maalimiehelle varasti, mutta ei haittaa Juuson tapauksessa :) Myös Juusolla oli 4 maalimiestä ja hyvin haki kaikki muut paitsi kolmannen, jossa jostain omituisesta syystä painalsi ensin ohi ja ylimääräisten kierrosten jälkeen vasta löysi oikeaan suuntaan. Sohvi oli myös oikein pätevä ja hyvin tietää jo mistä hommassa on kyse. Hajumielikuvilla mennään edelleen, eikä ilmaisua olla ede kokeiltu, eikä sen kanssa niin kiire olekaan.

Sunnuntaina oli sitten taas agitreenit. Juuso on kyllä jotenkin ihan käsittämätön, koska joka sunnuntai neljän-viiden aikoihin Juuso alkaa kyttäämään, että joko mennään, vaikka me ei olla mielestäni annettu minkäänlaista vinkkiä, että tunnin-kahden päästä lähdetään treenaamaan. En ymmärrä mistä se aina tajuaa, että on sunnuntai ja "kohta" aika lähteä. Toisaalta se on aika herttaista, mutta toisaalta taas raivostuttavaa, koska se kyttääminen ei sitten enää lopu ennen kuin oikeesti lähdetään.

Treenit oli tosi kivat, ohjaajakin oli enemmän mukana kuin keskiviikkona. Rata oli tosi mukava ja oikeestaan tosi sopiva mulle ja Juusolle eli sellainen, missä koiran voi vaan heittää suorittamaan esteitä itsekseen ja ohjaaja pääsi kätevästi edistämään. Yksi kepeille meno oli meille tooosi vaikea ja sitä hinkattiinkin sitten urakalla, mutta muuten pimeet putkien sisäänmenot, sylkkärit yms onnistui tosi hyvin. Kepeille meno piti siis tehdä sylkkärinä, mutta ongelma oli se, että hypyltä piti kääntyä tosi tiukasti siihen sylkkäriin ja keppien avokulma oli heti siinä parin metrin päässä. Mulla oli todella paljon ongelmia ajoituksen kanssa ja myös oman sijoittumisen kanssa. Saatiin sekin sitten lopulta onnistumaan (vahingossa ehkä mutta kuitenkin) Juuso kyllä pujottelee nykyään niin hienosti, että voin itse tehdä melkein mitä vaan ja silti Juuso pujottelee loppuun. Eli nytkin rata jatkui kepeiltä takaisin sille hypylle, mistä kepeille oltiin menty ja minä jäin todella paljon taakse (tämä oli vielä reilu vuosi sitten mahdotonta) Juuso pujotteli vaan upeasti loppuun :) Tämä tehtiin useasti ja aina onnistui eli ei ollut edes vahinko ;)

Sohvi vuorollaan sitten jatkoi hienoja suorituksia. Hessulla oli tällä kertaa ehkä hieman hitaasti liikkuvat jalat ja Sohvi kyllä murinalla ja pärinällä kertoi, että ohjaus on myöhässä. Mutta kaikenkaikkiaan menivät kyllä hienosti. Sohvilta tuo samainen kepeille meno onnistui hienosti, ehkä meidän molempien yllätykseksi :) Välistäveto siinä keppien jälkeen tuotti ehkä eniten ongelmia Sohville ja Hessulle tällä kertaa. Hessu ei tietysti pääse vielä edistämään kepeillä (tai sivusuunnassa ei pysty irtoamaan hirveästi) joten se aiheutti sitten ongelmia jatkossa. Välistävetokin onnistu hyvin kunhan Hessu vaan pääsi sijoittumaan oikein. Mutta selkeästi tuo oli sellainen paikka mitä olisi jatkossakin hyvä treenailla. Keinukin alkaa nyt sujumaan hienosti, joten siltäkin osin kisoihin voisi jo mennä. Harmi vaan kun nyt ei oikein ole sopivia kisoja ennen pääsiäistä ja siitäkin seuraavat sitten vappuna. Toukokuussa onkin sitten sopivia kisoja joka viikonloppu ja viikollakin :) Jos me Juusonkin kanssa päästäisiin kisaamaan taas vaihteeksi, viimeksi onkin käyty marraskuussa Riihimäellä :)

No comments: