Thursday, February 19, 2009

Liitelyä ja operaatio Sohvi kippoon

Eilen oli taas ok-hallivuoro ja tällä kertaa myös me Juuson kanssa lähdimme mukaan. Juuso meinasi revetä liitoksistaan, kun tajusi missä oltiin. Tulihan sitä taukoa kolmisen viikkoa ja koska agility on Juusosta ihaninta mitä voi olla, niin ei se mikään ihme ollut tietenkään :)

Kannoimme vähän esteitä pois radalta ja teimme taas jotain ihan pientä treeniä vaan. Juuson kanssa keskityimme ensin vaan hauskanpitoon, mutta kyllä sitten vähän otettiin mm keppitreeniä. Pystyin jo juoksemaan aivan eri suuntaan, kun Juuso pujotteli ja hienosti meni loppuun saakka. Olin siis ainakin 10 m päässä sivusuunnassa. Juuso osaa kyllä oikeasti paljon enemmän kuin uskonkaan, pitäisi vaan luottaa koiraan enemmän ;)

Sohvi keskittyi aika paljon keinuun, enää yhdet treenit ennen kisoja. Keinu menikin kyllä hienosti, vaikka Hessu otti sitä jo 2 hypynkin takaa ja niin, että tultiin puomilta 2 hypyn kautta keinulle. Ehkä Sohvi pikkuhiljaa alkaa hahmottamaan nuo 2 erilaista estettä. Nyt on ihan luottavainen mieli kisojen suhteen. Ohjauskuviothan on Sohvilla tosi hyvin hallussa :)

Jassukin pääsi taas lopuksi vähän hömpöttämään. Ensin tehtiin vähän temmpuja ja sitten Hessu vei miniesteillä agia. Jassu on kyllä aivan suloinen, kun se on niin tohkeissaan :) Tosin meidän kaikki 3 koiraa on erittäin huonosti käyttäytyviä räkyttäjiä, kun ollaan treeneihin menossa. Siitä haukkumisesta ei vaan tule loppua ja minä olen jo niin tottunut siihen riekkumiseen, etten enää jaksa välittää ;)

Olen taas muutamana aamuna jatkanut tuota Sohvi kippoon-operaatiota. Tosin vaihdoin kipon isompaan, koska se ruokakuppi oli hieman liian haastava. Nyt käytössä on siis vati ja kunhan saan kaikki 4 tassua vatiin, niin voin nimetä liikkeen ja sitten myöhemmin siirtää sen siihen kuppiin. Tällä hetkellä on 3 tassua kipossa ja sekin on ollut aika työn takana. Sohvi tarjoaa niin nopeaan tahtiin kaikkea, että välillä on todella vaikea naksutella mistään, kun vain 1 jalka kerrallaan on maassa nanosekunnin ajan. Mutta edelleen se on hyvää treeniä itsellekin ajoituksen kanssa.

No comments: