Monday, February 16, 2009

koiraexpoa, mahatautia, kisajärjestelyitä

Siinä siis tämän reilun viikon tapahtumat pähkinänkuoressa. Viikonloppu meni koiraexpossa, Sohvi oli mukana eli tuli ensimmäinen hotellikokemuskin samalla. Myös Vitti oli Anskulla mukana, joten tylsää ei ainakaan ollut. Aikataulu oli aika tiivis, joten treenaaminen sinällään jäi kokonaan.

Sunnuntaina tulin kotiin niin että Hessu ehti lähteä treeneihin (jäin siis kotiin Juuson ja Jassun kanssa) Ei mennyt kauaakaan kun vessassa juokseminen alkoi eli sinällään hyvä, että en Hämeenkyröön lähtenyt ;) 2 päivää meni sitten niin ettei mikään pysynyt sisällä ja voimat katosivat myös totaalisesti. Vielä keskiviikon olin siis kotona voimia keräämässä. Torstaina töihin, mutta kyllä koko loppu viikko meni aikalailla ohi. Siinä sivussa olen yrittänyt hoitaa kisajärjestelyasioita, s-posti on mukavasti hävittänyt vaikka kuinka paljon posteja ja talkooväki on kortilla ja muuta mukavaa. Kisoista on tulossa aika isot (ainakin meidän mittapuulla) joten jostain sitä talkooväkeä on pakko taikoa lisää.

Hessu on siis treenannut Sohvin kanssa agia (sekä Hämeenkyrössä, ok-koirilla yksinään että omassa "hallissa") ja Sohvi tosiaan korkkaa kisauran omissa kisoissa 2 viikon päästä. Vielä ei olla saatu Sohvia mitattua virallisesti eli taitaa mennä sinne kisoihin asti sitten kuitenkin, mutta kyllä Sohvi selvä medi on. Toko on jäänyt taas ihan kokonaan, mutta kunhan saadaan nämä kisat alta pois, niin lupaan kunnostautua myös sillä saralla. Yöllä laitoin ilmon sinne Pian EVL-kurssille, vielä en tiedä mahduttiinko mukaan, toivottavasti :)

Juuso on onneksi jo toipunut lähes täysin :) Vielä hieman joku kutittelee ja häiritsee aika ajoin, mutta reikä on mennyt jo kokonaan umpeen ja peppu näyttää ihan hyvältä. Keskiviikkona Juusokin pääsee sitten jo vähän liiteleemään ok-koirilla ja ensi viikolla mennään jo maneesillekin :)

No comments: