Friday, February 6, 2009

BH-kurssilla kaupunkiosio

Eilen oli BH-kurssin viimeinen kerta ja treenasimme tai tutustuimme kaupunkiosioon. Treffasimme Ylöjärven S-Marketin pihassa, missä vuoronperään koirat sitten pyörivät siellä kaiken häiriön keskellä (ostoskärryjä, lähteviä/tulevia autoja, ihmisiä, polkupyöriä yms) Tämä meni ihan hyvin Sohvilla, ei ollut moksiskaan moisesta. No, onhan Sohvi kaupan edessä aiemminkin pyörinyt.

Sitten otettiin vielä niitä muita juttuja eli koira kiinni tolppaan ja itse piiloon ja häiriö koira kulkee ohi. Viski toimi häiriönä. Sohvi meinasi ensin lähteä perääni ja tuli siis niin pitkälle kuin remmiä riitti. Jäi kyllä sitten hyvin kunhan uudelleen pyysin odottamaan. Viskin kulkiessa ekan kerran ohi, oli Sohvi kuulemma pienesti sanonut pöh, mutta toisella kerralla ei enää mitään. Tätä tarvitsee kyllä treenata hieman, Sohvi kun on sellainen pöhisijä välillä. Menin takaisin Sohvin luo ja sitten otettiin se koiran ohi kulkeminen, ei ongelmia siinä. Sitten meni juoksija ohi, ei siinäkään oikeastaan ongelmaa, mutta kun juoksija meni Sohvin puolelta (aika läheltä vielä) niin hieman se kiinnosti liikaa eli sitäkin pitää treenata vähän :)

Siinä ne treenit sitten olivatkin eli ei meillä kuulemma ole oikeasti hätää, mutta oman mielenrauhan takia pientä viilausta vielä tarvitaan.

No comments: