Tuesday, October 12, 2010

Ja taas tokoiltiin

Alkaa vissiin iskeä pienoinen paniikki viikonlopun tokokokeesta, kun taas eilen kotiin tullessa sinkosin heti Sohvin kanssa pihalle treenaamaan.

Yllättäen teemana oli edelleen ruutu :) Samalla sabloonalla mentiin eli olin tehnyt valmiiksi 2 eri ruutua eri puolille pihaa ja pallot valmiina. Niihin sitten lähetyksiä eri suunnista, stopeilla ja ilman ja välillä maahanmenoakin. Loppukävelytkin otin kertaalleen. Ihan hyvin meni kaikenkaikkiaan eli pikkuhiljaa alkaa palautumaan mieleen mikä se ruutu oikein on.

Otettiin me muutakin aina väleissä ja hieman yritin niitä liikkeiden välejäkin treenailla samalla. Seuraamista vähän, ei mitään ihmeellistä. Liikkeestä istuminen ok. Stoppeja puunkierrolla, käsimerkillä oli oikein maino eli kai minä sitten käsimerkillä kokeilen kokeessakin, ehkä.

Metallinoutokin otettiin ja tunnari. Metsku oli oikein hyvä ja siitä purkkipalkka. Tunnari oli myös loistava :) Laitoin kapuloita enemmän kuin normisti, olivat ympyrässä. Sohvi lähti hyvin haisteli hyvin, otti oman ja palautti oikeaan kohtaan purematta! Varmaan eka kerta ikinä eli ehkä se oikeasti vaan vaatii paljon enemmän toistoja ja varmuutta.

Kaukoja on sitten jumpattu sisällä joka aamu. Välillä menee ihan hyvin, mutta takapalkasta huolimatta, Sohvi kyllä kovin mielellään tekee S-I ja S-M vaihdot väärällä tekniikalla ja edistää jonkin verran (ehkä 20 senttiä eli pahasti, mutta kuitenkin) No, kokeessa toivon, että ei jumittaisi, jos tulee eteenpäin, niin se ei niin haittaa, mutta jumitus on ärsyttävää.

No comments: