Monday, February 7, 2011

Taas tokoilua

Perjantaina suunnattiin taas agitreeneihin ja samalla reissulla Sohvin kanssa tokot. Sohvi aloitti agiliidolla ja aika taitavasti menikin. Alkaa jo tauon aiheuttama "ruoste" olla poissa ja Sohvi menee taas kuten ennenkin. Vähän kepeillä oli pientä sählinkiä, välillä jäi yksi väli keppien keskivälin jälkeen pujottelematta, ja aina se sama väli. Tiedä sitten mikä siihen oli syynä. Juuso pääsi myös tekemään yhden ratapätkän ja Juuso oli myös oikein mainio, aika nappiin meni koko rata!

Sitten tokokentän puolelle Sohvin kanssa. Alettiin luoksetulolla tai stopeilla kiertojen kautta. Aika hyvin teki mielestäni nyt. Kiertämisestä on tullut parempi ja jotenkin asenne kokonaan on parantunut tuossa. Toki minulla oli sekä käsimerkki että suullinen käsky mukana, mutta olen nyt ajatellut tehdä näin jonkin aikaa, että stoppi vahvistuisi. Ennen koetta pitää sitten koittaa kumpi on parempi yksittäisenä.

Sitten tehtiin ruutua niin, että rakensin ruudun keskelle kenttää ja lähettelin molemmista suunnista. Ensin lätkälle ja sitten tyhjään myös. Ihan ok oli nyt, ei huippu, edelleen teputtaa, mutta parempi jo. Taisin ottaa jokusen maahanmenonkin ruudussa.

Hyppynouto tehtiin myös pitkästä aikaa. Hallilla oleva hyppy on huono, kun se on niin leveä, mutta muistutteli edes vähän mieliin tuota. Se oli ihan ok. Metallinouto tehtiin myös, pienemmällä kapulalla nyt, siinä oli taas ekalla kerralla jotain säätöä ja uusinnalla vasta hyvä, mistä edelleen purkkipalkka.

Vähän tehtiin myös seuraamista ja jääviä, ne ihan hyvin molemmat. Loppuun otin vielä tunnarin. Vein kapulat itse, kun ei ollut ketään jonka olisin voinut nakittaa liikkuriksi. Sohvi teki ihan superisti! Kapuloille maltilla, haisteli hyvin ja otti oman varmasti ja palautti lähes purematta!

Sunnuntaina sitten päästiin Marken ja Mollan kanssa tallille treenaamaan. Siellä naapurikentän agiliitävät melko äänekkäät aussit aiheuttivat hieman ylimääräistä häiriötä ja Sohviin se kyllä selkeästi vaikutti. Mutta hyvää treeniä meille. Aloitettiin ensin kontaktitreenillä. Se olikin aika vaikeaa Sohville tänään. Mutta petrasi kyllä. Ruutu oli taas vinoon kentän poikki ja vaikka Sohvi ihan hyvin ruutuun taas lähti, niin stopista ei ollut tietoakaan, vaan taas pyöri ja etsi jotain (palkkaa?) Laitoin sitten suosista lätkän ruutuun ja muutama toisto näin, ihan ok. Luoksetulon stoppeja taas muurin tolpan kierroilla. Aika samallalailla kuin perjantaina. Välillä täytyisi nyt vielä vaan heittää pallo käskyn kanssa samaan aikaan -> se selvästi parantaa seuraavia stoppeja. Jonkun maahanmenonkin otin, päästin aika lähelle ennen käskyä, ihan ok oli.

Toisella kierroksella alettiin uudella idarilla. Ensin pelkkä seuruu pätkä, se ok. Sitten jäävät järjestyksessä istu, maahan, seiso. Hyvin Sohvi teki ja pysyi paikallaan ohi kulkiessa. Viimeisestä seisomisesta vapautin takaa tullessa yllärinä :) Sitten hyppynouto paremmalla hypyllä, se oli niin hieno, että jätettiin siihen. Sitten taidettiin ottaa vähän kaukoja Marken ja Mollan toimiessa häiriönä takana. Edelleen on vaikeeta ja jumitusta esiintyy ajoittain->lisää vaan treeniä, paljon!

Viimeisessä sessiossa sitten tunnari. Ekalla yrityksellä Sohvi harhautui lähetyksestä ensin merkille vasemmalle ja sieltä vasta bongasi kapulat ja paineli sinne tas sata lasissa ja mielestäni nappasi taas ekan kohdalle osuvan kapulan. En ole ihan varma kävikö suussa asti, mutta ainakin tökki. Haisteli kyllä sitten ja toi oman, eikä purrut pahasti (nami avut edelleen käytössä tuonnissa) Tästä normipalkka ja uusiksi liike ja nyt oli ihan super taas, maltilla kapuloille, haisteli tosi hyvin ja otti oman heti kun tuli kohdalle. Palautuskin oli hyvä! Purkkipalkka tästä! Ja siihen me lopetettiin koko treenikin. Lopuksi sisarukset taas pääsivät vähän juoksemaan, kun kerättiin kamoja :) Kivaa oli, kiitos Marke!

Lisäys 8.2.2011

Eilen niin kiireesti kirjoittelin, että unohtui jo monta asiaa, vanhuus ei tule yksin ;)

Sohvi keksi eilen yhtäkkiä, että ruudussahan pitää mennä maahan. Teki tätä siis alkuunsa omatoimisesti koko ajan. Ilmeisesti minä yritin blokata tämän virheen muististani, kun en sitä eilen muistanut kirjoittaa :) Kaikenlaisia virheitä kun on ihan riittämiin jo ennestäänkin. Tiedä sitten mistä tuonkin on keksinyt. Sohvi oli mielestäni aiemmin paljon suoraviivaisempi, nyt tuntuu, että Sohvi on alkanut keksimään omia versioita asioista helpommin (poimii siis toisista treeneistä juttuja, joita sitten soveltaa seuraavalla kerralla tyyliin eilenkin tästä tuli palkka, jos tänäänkin vaikka tulisi...) Hyvä tietty, että menee maahan siellä kaukana, mutta voisi odotella käskyä tietysti. Ei noi kaikki sunnuntain treenit ehkä ollut ihan tuossa järjestyksessä, mutta kaikkea tuota me tehtiin kyllä :)

No comments: