Tuesday, July 15, 2008

Tokoilua ja agiliitoa lomailun ohessa

No niin, agirotu on onnellisesti ohi ja pikkuhiljaa näin reilun viikon päästä alkaa fysiikkakin palautua normaaliin, ei ole vanhaksi tulemista ;) Sohvihan oli sunnuntaina menossa mukana, koska alunperin Hessun ja Sohvin piti juosta möllijoukkueessa iskän ja sisarusten kanssa, mutta Mollan juoksu ja Konstan tassuvaivat sitten saivat aikaan sen, että ei ollut 4 koiraa joukkueeseen eli vielä jäi varsinainen agi-ura odotuttamaan itseään.

Viime viikolla pidimme Mutalassa kisanomaiset toko-treenit ennen agiharkkoja. Ehkä oli huono juttu ilmoittautua niihin omiin kokeisiin, koska Sohvi tuntui ottavan erityisen paljon häiriötä kaikesta ympärillä tapahtuneesta. Ei siis mihinkään lähtenyt, mutta unohtui tuijottelemaan täyskäännöksissä ja luoksetulossa lähti ennen käskyä yms pientä. Tuolla kentällä kun yleensä tehdään vaan agia. Täytyy yrittää käydä treenaamassa tokoakin siellä uudemman kerran ennen koetta.

Mollan kanssa ollaan pariin otteeseen treenattu tokoa Ruutanassa ja tällä hetkellä taas seuraaminen on ollut ihan ok. Jäävät liikkeet on ok, olen nyt rohkeasti ottanut sitä "leikkiä" sekaisin maahanmenolla ja seisomisella ja kertaakaan ei Sohvi ole sotkenut, tosin välillä pihassa treenatessa on mennyt maahan kun olisi pitänyt seisoa (siis ihan normi treeneissä, ei "leikissä") en tiedä olenko sitten käskyttänyt jotenkin huonosti/erilailla. Paikallamakuuta ollaan nyt treenattu urakalla ja treeneissä kyllä pysyy hyvin...

Muutamaan kertaan on treenailtu agiliitoakin pihassa. Juuso on kyllä mainio, kun se tajuaa että esteitä on pihassa ja että kohta sinne pääsee. Juuso ei tiedä miten päin olisi ja minne menisi ja suoritusten välissä sitten pitääkin käydä "uimassa" kallionkolossa seisoneessa vedessä. Tiedä sitten onko se mukavampaa kuin agiliito itsessään :)

No comments: