Thursday, March 27, 2008

hyvin alkoi ;)

No niin, hienosti alkoi tämä bloggaaminen, heti tuli kauhea tauko kirjoituksiin. Olin siis lomalla ja sitten vielä sain sellaisen kuumetaudin, että ei paremmasta väliä ja siksi oli hieman muut asiat mielessä.

Vajaa 2 viikkoa sitten käytiin Sohvin kanssa ekassa näytelmässä, ihan vaan kun oli lähellä ja sattui vielä erikoistuomari, joten käytiin näytillä. Sohvi sai EH:n ja mielestäni todella hyvän arvostelun, joten ihan tyytyväinen olen. Tosin meikäläisen näytelmäkiintiö on täynnä taas vähäksi aikaa ;) Ei vaan, ihan mukava reissu se oli kun oli niin mukavaa seuraakin (tosin luulen että me ehkä herätettiin hieman pahennusta kun vaan vitssailtiin ja naurettiin isoon ääneen koko ajan) ja parasta oli ehkä se tokoilu sitten näyttelyn perään.

Loman aikana piti paneutua enemmän tuohon tokoiluun, mutta toisin sitten kävi kuumetaudin takia. Eli pidettiin sitten lähes 2 viikon totaalitauko. Tiistaina käväistiin Turussa Anskulla tokoilemassa ja pentusia katsomassa. Mutta tänään taas aletaan Nokian alajaoksen treenit eli eiköhän se siitä ala edistymään jossain vaiheessa.

No comments: