Wednesday, April 27, 2011

Vauhdikasta toimintaa

Sohvi tosiaan pisti aika vauhdilla tuulemaan. Proget viime viikolla ei vielä näyttäneet oikein mitään, torstaina oli vasta 1,6 ng/ml. Mietittiin sitten, että uskalletaanko odotella koko pääsiäisen yli vai mitä. Menossa oli kuitenkin silloin torstaina vasta kuudes päivä juoksun alusta. No, lauantaina sitten Juuso alkoi taas sen kiehnäämisen, joten ajateltiin, että otetaan loman kannalta ja lähdettiin sunnuntaina aamupäivästä ajelemaan Joensuun suuntaan. Matka meni nopeasti ja Sohvi tiesi heti perille päästyä, että mistä Huli löytyy :) Astutus siis sujui hyvin jo silloin sunnuntaina illalla ja uudemman kerran sitten maanantaina aamupäivästä ennenkuin lähdettiin kotiin ajelemaan. Nopea reissu oli, mutta oikein mukava. Kiitos Ninnille kaikesta!

Tiistai aamulle olin vielä varannut ajan progetestiin ja sinne me vielä mentiinkin, koska halusin tietää, että missä mennään. Jos proge olisi vielä ollut matala, niin sitten olisimme tehneet Anskun kanssa uuden reissun. Toisaalta aika yllätys oli, että proge oli jo noussut 16,9 ng/ml eli oli aika hyvä juttu, että Hessun kanssa päätettiin reissuun lähteä, muuten olisi mennyt oikea aika ohi. Nyt astutuspäivät oli siis 9. ja 10. päivä, viimeksi oltiin liikkeellä myöhemmin, joten voi olla, että se oli syy tyhjäksi jäämiseen. Tosin nyt Sohvin juoksu tuntuu jotenkin voimakkaammalta, joten voihan se olla, että edellinen juoksu ei ollut vaan "oikea". No, turhaahan sitä nyt enää on jossitella ja miettiä, mutta olen kyllä aika luottavaisin mielin nyt, vaikka mitään en usko ennenkuin ultrassa on käyty :)

Pääsiäisenä piti tokoilla kovasti, mutta sattuneesta syystä tokoilut on nyt jääneet aika vähälle. Yritetään tällä viikolla taas aktivoitua sen suhteen. Viime viikolla tosin alkoi valkkuryhmän treenit, mutta niistä ei meidän osalta jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa, osittain ainakin omasta mielentilasta johtuen, mutta oli Sohvikin "vähän pihalla". Yritetään paremmalla onnella ensi kerralla :) Kämmeneen koskemista ollaan treenattu ja se alkaa tuntua tempulta, josta voi tulla hitti! Jatketaan harkkoja senkin suhteen.

No comments: