Monday, October 26, 2009

Vauhdikas viikonloppu

Taas reilu viikko vierähtänyt ja kaikenlaista ollaan puuhattu, tosin tokoa olisi pitänyt viime viikolla enemmän treenata (suunnitelmissa oli, mutta taas jäi saamattomuuttani tai jotain...) Nyt kun kelloja siirrettiin, niin viikolla ei enää näe mitään töiden jälkeen, joten entisestään tokoilut vähenee ainakin kotipihassa.

Viime viikolla siis keskiviikko oli Hessun ja Sohvin agipäivä Procaniksella ja siellä oli ollut ratatreeniä tulos tai ulos periaatteella eli aina kun tuli virhe, niin pois radalta ja myöhemmin uudelleen alusta. Tuota voisi joskus koittaa omissakin treeneissä, siinä voi olla ihan eri fiilis lähteä radalle silloin :)

Torstaina sitten taas voi-evl-kurssia Nokialla. Tällä kertaa vuorossa oli hyppynouto ja tunnari. Ensin kuitenkin ne paikallaolot, molemmat siis. Istumisella alettiin taas. Minä olin ainoa, joka meni piiloon ja sieltä verhon raosta kurkistelin. Aika hyvin istui paitsi kerran meinasi alkaa haistelemaan, josta heti pääsin sanomaan ja korjasi hyvin kyllä. Palasin piiloon vielä. Kokonaisaika taisi olla se 2 minuuttia. Sitten paikkamakuu taas evl-tyyliin, maahanmenossa ei ongelmaa. Piilossa olin kokoajan. Sohvi meinasi tässäkin alkaa haistelemaan maata, niin hieman kurkkasin ja kröhäisin piilosta ja heti lopetti. Kokonaisaika taisi taas olla se 4 minuuttia ja hienosti Sohvi oli. Sitten yksilöliikkeet. Ensimmäinen hyppynouto meni ihan plörinäksi. hyvin pysyi kun heitin kapulan ja lähti kapulalle, mutta sitten alkoi sähläämään ja pudotteli kapulaa ja hyppäsi hypyn ilman. Palasi hakemaan kapulan kyllä ja loppuviimeksi toi sen sivulle. Aika sählinkin kuitenkin. Eli se uusittiin ja nyt meni loistavasti vaikka kapula kieri aika vinoon, mutta pienellä vartaloavulla sain Sohvin hyppäämään takasinkin hyvin. Sitten kokeiltiin metallia ja ajattelin, että koska tuo hyppiminen on kivaa, otetaan se mukaan. Sohvi oli taas niinkuin ei olisi nähnytkään koko metallikapulaa. Kiersi vaan ja etsi jotain mukavampaa. Sitten otettiin ihan pelkältään metallin nostamista ja siitä yritin saada Sohvin tekemään piruettia kapulan kanssa. Kyllä se jotenkin onnistui, mutta tälle pitää nyt oikeasti alkaa tekemään jotain enemmänkin. Sitten tunnaria, Pialta saatiin kapuloita, kun en ollut ottanut omia mukaan, kun luulin, että tunnari on vasta seuraavalla kerralla. Mutta otettiin siis ihan liikkeenomaisesti eli 6 kapulaa rivissä. Alku kääntymisineen yms ihan ok. Hyvin Sohvi lähti kapuloille, mutta ensin otti väärän kapulan suuhun ja sitten vasta alkoi haistella. Toi kyllä oikean. Otettiin vielä uudelleen ja sama juttu, tosin tällä kertaa Sohvi vaan töni niitä vääriä eli ei ottanut suuhun, mutta ensin kävi tökkäämässä ja sitten vasta alkoi tehdä hommia, toi oikean kuitenkin. Täytyy varmaan vaan treenata lisää kotipihassa ja piilotella sitä omaa edelleen välillä. Nameja en ainakaan heti halua laittaa maahan ennen kapuloita (että siis saisin Sohvin keskittymään siihen haitamiseen) Tunnetusti Sohvi on aika ahne ja pelkään, että jää loputtomiin hakemaan niitä nameja sitten.

Perjantaina olikin sitten agitreenit samaisella hallilla. Sohvi oli aika hyvä ja Juusokin ihan ok. Meidän iänikuinen kontaktiesteen jälkeinen elämä taas vaan aiheutti ongelmia, kun en vaan ehdi minnekään kun tuo hirmu kiihdyttää nollasta sataan nanosekunnissa :)

Lauantaina olikin sitten vuorossa näyttelyreissu Seinäjoelle. Ja kyllä taas ihmettelin, että missä ihmeen mielenhäiriössä olen sinnekin ilmoittautunut. Siellä oli mielettömän ahdasta ja tylsää. Mulla meni heti hermo siihen ryysikseen. Sohvia yritin siinä odotellessa viihdyttää temputtelemalla yms. Tosin Sohvi nyt on kotonaan missä vaan :) Saldona oli tälläkin kertaa ERI, mutta ei muuta. Arvostelu oli hyvä, samansuuntainen kuin ennenkin ja Sohvi esiintyikin oikein hienosti. Mutta kyllä nyt luulen, että meidän näyttelyura on tässä. Kannan mieluummin ilmorahat agikisoihin tai tokokokeeseen, koska niihin tuloksiin voi sentään itse vaikuttaa jotenkin eli sopii meille paremmin se :) Voihan se olla, että joskus taas joku tilapäinen mielenhäiriö iskee ja johonkin näytelmään mennään vielä, mutta ei nyt ainakaan ihan heti. Nyt on kasassa tulokset niihin meille tärkeämpiin valionarvoihin, jos niitä joskus on tullakseen :)

Sunnuntaina käytiin sitten tokottelemassa Molla siskon kanssa. Juusokin pääsi mukaan ja sillä välin kun Marke tallasi jälkeä Pinnalle, otettiin Juuson kanssa esineetsintää. Juuso oli ihan täpinöissään ja hienosti löysi parissa minuutissa kaikki 4 esinettä, vaikka osa oli mielstäni aika hankalia. On se Justus vaan aika taitava :) Sitten tokoilemaan. Sohvi aloitti ensin palkkaamattomuustreenillä. Ensin siis seuraamista ja Marke käskytti. Se oli ihan järkyttävää, Sohvi mennä huiteli missä sattuu ja siitä ei tullut mitään. Sitten yhtäkkiä Sohvi kyykistyi pissalle eli taas mun vika, kun en tajunnut pissattaa Sohvia ennen tai oltiinhan me juoksenneltu siinä pihalla, kun osotettiin Markea, mutta Sohvi on juuri sellainen, että ei se malta pissata, jos on jotain mielenkiintoisempaa. Aina pitää vahtia ja muistuttaa asiasta. No sitten alettiin alusta ja menihän se sitten paremmin jo :) Eli ensin seuraaminen, sitten liikkestä maahan, ok. Luoksetulon otin suorana, kun ajattelin, että jos se stoppaa, niin se pitäisi palkata sitten eli otin suorana ;) Sitten liikkestä seisominen, nämä ihan ok vireellä mielestäni. SItten otettiin nouto ja kapula hukkui lehtien sekaan. En tiedä miten Sohvi sen kapulan hukkasi ihan totaalisesti, mutta lähti hakemaan käskystä hyvin, juoksi vasemmalta ohi ja sitten etsi, etsi, etsi ja etsi. En kuitenkaan puuttunut asiaan, kun koko ajan kuitenkin teki töitä ja löytyihän se kapula sitten viimein ja tuli sivullekin. Loppuun vielä kaukot liikkenomaisesti, tosin matka vain joku 3-4 m. Kaukot oli ihan loistavat ja siitä olikin sitten hyvä antaa purkkipalkka. Mollan jälkeen otettiin sitten vielä nouto uudelleen ja nyt meni hyvin:) Sitten ruutua, mikä ihan ok. Sitä ahdistus stoppia, kerran palautin oikealle paikalle kun valui. Toinen kerta aika hyvä ja loppuun vielä suora. Sitten sählättiin tunnari :( Eli otin taas liikkeenomaisesti, mutta kapulat ympyränä. Sohvi töni ja nosteli melkein kaikki, toi kyllä oman lopuksi. Otin sitten oman piilotusta pari kertaa ja yhden piilotuksen hämykasalla, ne ihan ok. Illalla Hessu lähti vielä agin vapaavuorolle ottamaan kontakteja ja keppejä itsenäisesti ja treenasivat myös mm valssileikkausta.

No comments: