Friday, April 3, 2009

Torstai-illan hakutreenit

Eilen oli hakutreenit, kun vihdoin on illallakin sen verran valoisaa, että nähdään rämpiä pitkin metsiä :) Ja tällä kertaa porukkaakin oli mukana ihan kiitettävästi, mutta silti selvittiin pois metsän siimeksestä vielä valoisan aikaan.

Meidän koirista Jassu aloitti ja vaikka ensin taas meinasi mopo karata ennen ensimmäistä lähetystä, niin hyvin Jassu sitten kokosi itsensä ja keskittyi itse hommaan. Ihan kaikkea en nähnyt mitä Jassu metsässä puuhasi, kun lähdin jo hakemaan Juusoa, mutta se, mitä näin oli hyvin perus Jassua, innokasta ja periksiantamatonta työskentelyä.

Juuso oli sitten vuorossa ja alkuun otin tutun maalimiehen, mikä oli ihan ok. Juuso meinasi taas varastaa eli sinällään työmotivaatio on ihan hyvä tähänkin hommaan nykyään. Toiseksi otin uuden maalimiehen aika lähelle, että näen mitä Juuso tekee. Henna oli sellaisen aika tuuhean kuusen juurella ja Juuso meni kyllä ihan suoraan siihen lähelle, mutta kiersi ja kaarsi siinä ympärillä. Luulin, että Juuso ei uskaltanut mennä vieraamman ihmisen tykö heti ja huusin Hennalle, että kehu vaan jo. Ongelma taisi kuitenkin olla ne oksat eli Juuso kun ei ole sellainen vaikka läpi harmaan kiven-tyyppi hakutreeneissä, niin Juuso yritti vaan etsiä parempaa väylää maalimiehen luokse :) Eli ihan hyvin siis meni tuokin. Kolmantena olikin sitten taas tuttua tutumpi Marke maalimiehenä ja sinne Juuso meni aivan suoraan eli ihan nappi suoritus oli se :) On Juuso haussakin aikas pätevä, vaikka samanlaista paloa ei hakuun olekaan kuin agilityyn.

Sohvi olikin sitten meidän autosta viimeisenä vuorossa ja Sohvilla jatkettiin edelleen hajumielikuvien hakemista. 4 mallimiestä ja kaikki muut menivät aivan loistavasti, paitsi toisella maalimiehellä tuo meidän ahnettakin ahneempi pikkulikka ilmeisesti bongasi Jojon piimänappuloiden jämät sieltä metsästä, on sillä kyllä tarkka nenä ja tuo asia pitää muistaa ottaa huomioon seuraavilla kerroilla. Uudella lähetyksellä sekin kuitenkin hyvin :)

Ennen ja jälkeen treenien osa koiruuksista pääsi juoksemaan ja leikkimään myös. On se vaan hassua kuinka nuo siskokset vaan pelasivat keskenään vaikka olisi ollut paljon muitakin pelikavereita. Se on kyllä paras palkinto päästä siskon kanssa juoksemaan ja pelaamaan :)

No comments: