Saturday, April 11, 2009

Kiirettä lomalla

Olin viime viikon lomalla ja kirjoittaminen tuppaa aina jäämään, kun kotona ei muka jaksa vääntäytyä nettiin ;) Loma jatkuu vielä ensi viikonkin, joten katsotaan koska seuraavan kerran jaksan kirjoitella.

Edellinen viikonloppu sujui koiramaisissa merkeissä alusta loppuun. Eli koko lauantain ja sunnuntain vietin TOKOn koulutusohjaajakurssilla. Paljon tuli oppia, kaikki ei ihan uutta, mutta ei kai mistään koulutuksesta ikinä haittaakaan ole.

Sunnuntai-iltana kiidettiin heti kurssilta tultuani sitten vielä Hämeenkyröön liitämään. Rata ei ollut ehkä niin hankala kuin edellisinä viikkoina ja Juuson kanssa menikin tällä kertaa tosi hyvin. Ehkä paras onnistuminen oli kuitenkin se, että sain Juuson lähetettyä putkeen kepeiltä, vaikka olin itse jo lähes siellä väärässä päässä suoraa putkea. Treeneistä on jo sen verran aikaa, että en enää oikein muista ;) Sohvi meni myös ihan hyvin paitsi että jostain omituisesta syystä hakeutui välillä Hessun selän taakse ja siellä sitten nappasi väärän esteen. Tuo oli ihan omituista, koska Sohvi ei kyllä aiemmin ole selän taakse mennyt. Toivottavasti se oli vaan joku tilapäinen mielenhäiriö.

Alkuviikko menikin sitten selän jumitusta parannellessa (keskiselässä syvällä joku aivan omituinen kramppi, niin että hengittäminenkin teki kipeää) Keskiviikkona sitten tokoiltiin hieman pihassa Sohvin kanssa. Aika samalla sabloonalla kuin edelliskerralla. Eli ruutua ensin samalla tavalla. Ihan ok oli, tosin ei Sohvi kyllä vieläkään ymmärrä mikä se oikea paikka on, mutta jatkamme harjoituksia. Tunnaria otimme myös tai lähinnä sitä uuden oman piilotusta ja tällä kertaa se meni hyvin. Sitten vähän seuraamista, jossa taas oli hieman oikean paikan hakemista eli Sohvi tuppasi edistämään, mutta tuota ollaan harjoiteltu nyt melko vähän eli uskon, että se alkaa sujumaan kunhan saadaan lisää treeniä. Jäävistä otin maahanmenon ja seisomisen, molemmat hyvin. Sitten otettiin noutoa, Sohvi on ihan kaheli kapulan perään nykyään. Otin niin, että ennen kapulan heittoa sanoin odota ja heitin, kun pysyi, palkkasin siitä ja sitten lähetin hakemaan kapulaa. Noudot ihan ok. Loppuun vielä luoksetulon stoppia samalla pallonheittometodilla, ne ihan ok.

Torstai meni aika pitkälti hammaslääkäri- ja asioitireissulla. Illalla Hessu sai rakennettua renkaan valmiiksi ja kävivät sitten Sohvin kanssa testaamassa uuden renkaan. Hyvin toimi kuulemma. Sulaisi nyt vaan lumi pian ja piha vielä kuivuisi, että päästäisiin kantamaan esteet pihaan ja voisi Juusonkin kanssa irrotella joskus agia pihassa.

Eilen illalla olikin sitten taas hakutreenit. Ja taas vaihteeksi oli lähes tuuleton keli. Se on kyllä kumma juttu, että aina kun meillä on hakua, ei ole pienintäkään tuulen virettä, vaikka edellisenä päivänä on ollut lähes myrsky. No, siitä huolimatta koko meidän poppoo suoriutui hienosti. Kaikille otettiin 4 maalimiestä. Sohvi aloitti ja vaikka Hessu palasi hajun hakemisen jälkeen keskilinjalle lähetykseen, niin upeasti Sohvi haki kaikki. Ensimmäiselle meni hieman kaartaen, mutta loput meni aivan suoraan. Sitten oli Juuson vuoro ja muuten meni loistavasti, mutta siinä keskilinjalla pitäisi yrittää edetä yhdessä paremmin (nyt Juuso huitelee siis missä sattuu) mutta en ole tuohonkaan viitsinyt kovasti puuttua, ettei motivaatio sitten mene. Juuso meni kaikille maalimiehille aivan suoraan ja vaikka oli 2 oudompaa ihmistä, niin hyvin meni luokse kuitenkin, varasti taas yhden kerran :) Jassu sitten meidän poppoosta viimeisenä tällä kertaa ja hakeminen olikin taattua Jassua. Ei kyllä uskoisi, että tuo "pappa" täyttää ihan juuri 11 v. Motivaatiota ja tekemisenintoa kyllä riittää, tarkkuutta tällä kertaa myös. Hyvä Jassu :)

No comments: