Wednesday, August 6, 2008

Lomat ohi :(

No niin, nyt on sitten loma ohi ja paluu arkiseen aherrukseen on tänään alkanut. Se tosin merkitsee sitä, että blogin päivitys ehkä paranee hieman ;) Kotona on niin paljon muutakin tekemistä kuin koneella istuminen.

Sohvin juoksut sitten pilasivat meidän toko-uran aloituksen tai siirsivät sitä reilulla parilla viikolla eteenpäin. Eli viime viikon kisat jäivät väliin, mutta omissa sitten kisaura korkataan ensi viikolla. Kovin luottavainen olo ei ole, koska ne edelliset kisatreenit Mutalassa eivät menneet kovin hyvin ja nyt me ei oikein ehditä Mutalaan treenaamaan ennen koetta, koska juoksu on vielä menossa. Molla aloitti oman uransa hienosti Tamskin kokeessa, ykköstulos (188pistettä) ja sijoitus toinen (26 koirakkoa kaikenkaikkiaan) eli aivan loisto suoritus :)

Ensi viikolla on myös tiedossa ne agiepikset, joihin Sohvi jo toivottavasti voi osallistua. Josko sitten niiden jälkeen voisi hieman ottaa tokoakin ennen kotiinlähtöä, että Sohvi ymmärtäisi, että sillä kentällä voi tehdä muutakin kuin agiliitoa.

Loman aikana ollaan omassa pihassa treenailtu tokoa ja agilityä ja välillä on Marken ja Mollan kanssa kayty treenaamassa Ruutanassa. Nyt Sohvi on kyllä ollut tokossa oikein pätevä ja kunhan vaan itse pystyn käyttäytymään normisti (eli käskyttämään samalla tavalla kuin treenatessa) niin ei se ykköstulos mikään mahdottomuus ole (paitsi ehkä siellä Mutalassa...)

Ansku ja poppoo kävi myös kyläilemässä Tampereella ja samalla reissulla sitten treenailtiin porukalla (Molla ja Sohvi ja Riesun pentusia mukana menossa myös + Anskun koiruudet siis) tokoa ja agiliitoakin meidän pihassa ja myös grillailtiin. Mukavaa oli, täytyy ottaa joskus uusiksi :)

Viime sunnuntaina oli agin piirinmestaruudet Valkeakoskella ja Juuson kanssa kävimme pari rataa juoksemassa. Juuso on ollut erittäin rakastunut Sohviin, mutta se ei kyllä menoa haitannut, päinvastoin Juuso oli aivan loistava :) Itse sössin agiradan kepeille viennin (tai siis nukahdin ja unohdin ohjata...) ja lisäksi saimme puomin alastulolta hieman epäillyttävän kontaktivirheen (olen 100% varma, että Juuson 2 tassua oli kontaktilla, vaikkakin Juuso hyppäsi sivuun puomilta) joten hyppiksen 0-radan jälkeen yhteistuloksena oli siis 10 ja sillä sijoituimme kuudensiksi.

No comments: