Thursday, August 14, 2008

Aika rientää

Viiko vierähtänyt, mutta eipä ole ollut paljon "raportoitavaa". Viikonloppu meni mehunkeitossa yms muussa puuhastelussa, vähän sunnuntaina otettiin agiliitoa pihassa.

Tiistain agitreenit oli peruttu, koska kentällä oli epikset. Minä olin töissä koko illan, Hessu sen sijaan mölleissä kisasi Sohvin kanssa. Eka rata meni Sohvilla hieman kaahottamiseksi, keskittyminen ei ollut sitä mitä yleensä, tosin hyviäkin pätkiä mukaan osui. Hessu palkkaili kontakteilla, joten virhepisteitä ropisi aika paljon. Toinen suoritus (sama rata siis) oli jo paljon parempi. Lähdössä Sohvi jotenkin nyki ja hyppäsi ihan päin ekaa rimaa, mutta se oli joku omituinen vahinko. SItten yhdellä putkella tuli vissiin 2 kieltoa (tuomarinsihteerinlapussa luki 2x K, mutta videolta olisi voinut kuvitella 1 K ja kosketuksesta 5) ja sitten tuli vielä hyl, kun Hessun taskusta putosi lelu loppusuoralla ;) Mutta tosi hyvin meni muuten, kontaktitkin oli nätit :) Lisää vaan tarvitsisi tällaista kisatreeniä.

Eilen sitten otin kotona ihan tämänpäivästä toko-koetta silmälläpitäen kaikki alokkaan liikkeet. Kaikki muut oli hyviä paitsi liikkeestä maahanmeno oli huono, en tiedä käskytinkö jotenkin erilailla taas (siis erilaisella äänenpainolla...) Hypynkin "kehitin" varaston rappusesta kääntämällä sen kyljelleen (olikin ihan sopivan korkuinenkin) ja sekin meni ihan upeasti :) Eli kyllä Sohvi osaa liikkeet, mutta minua on tänään jännittänyt ihan sikana koko päivän jo valmiiksi eli saa nähdä mitä tästä tulee :)

No comments: