Tuesday, May 12, 2009

Maanantain tokoilut

Eilen oli ihan pakko ottaa pienet tokoilut kotipihassa. Torstaina on kurssi ja olen valinnut liikkeiksi inho luoksetulon pysäytyksen ja ruudun, joten oli ihan pakko hieman treenata, että kehtaan kurssille mennä :)

Aloitin pysäytyksillä puun kierron kautta. Huono oli :( Kiertää puun ihan hyvin, mutta pysäytyksessä valuu vaikku kuinka. En tiedä, ehkä tarvitaan vielä vartaloapuja mukaan reilusti, koska Sohvi ei taida tietää mitä se odo tarkoittaa. Pysähtyy kyllä, sitten joskus. Pientä ennakointiakin oli jo näkyvissä eli siitäkin saan varmaan ongelman aikaiseksi. Toivottavasti saan Katilta hyviä vinkkejä tähän tai ainakin uskoa, että kyllä se joskus valmistuu tämäkin liike.

Sitten siirryi toiseen murheenkryyniin eli paikallamakuuseen. Nyt meni kyllä hyvin, tosin olen palannut takaisin ja helpottanut aikalailla, mutta käsittääkseni tähän ei muuta lääkettä ole. Paljon vaan onnistuneita toistoja. Menin siis piiloon vajan taakse, kerran kävin palkkaamassa välillä ja menin uudelleen piiloon. Minulla ei ollut kelloa, joten ajasta ei tietoa :) Mutta hienosti pysyi Sohvi.

Sitten palauteltiin mieleen ALO-hyppyä. Hypyn virkaa toimitti vajan rappunen. Sohvi hyppää hyvin ja kääntyy jo ilmassa, mutta edelleen jostain selkärangasta tulee se istuminen. Eli seisomista vahvistin ensin ihan sellaisenaan hypyn takana ja sitten myös koko liikkeenä. Vaikka Sohvi ensin koko ajan tarjosi istumista, loppuviimeksi itse jo korjasi ja ihan lopuksi jo seisoikin. Tästä en ole huolissani, se vaatii vaan jokusen toiston, että saadaan se seiosominen takasin. Ja sitten AVOon mennessä taas miljoona toistoa, että saadaan se istuminen takasin ;)

Otin vielä yhden kerran paikallamakuun hyppelyn jälkeen. Ihan ok oli sekin vaikkakin Sohvi jäi eka kerralla jotenkin huonosti (kyynärät oli hassusti) Kävin korjaamassa sen ja taas kävin piilossa vajan takana (toisen nurkan takana tällä kertaa) Ihan hyvin pysyi ja purkkinami palkaksi tietty :)

Sitten otin vielä sitä ruutua. Lähtee lujaa kun tietää, että siellä on palkka. Ilman lätkää hiippailee ja ennakoi pysäytystä ja stopin jälkeen sielä kulkee eteenpäin ulos ruudusta. Nyyh :( No, toivottavasti tähänkin saadaan neuvoja torstaina. Lopuksi hilluttiin vielä pihassa nännikumin kanssa :) Se on Sohvin mielestä hauska, juuri nyt ainakin.

Aamulla pitkästä aikaa naksuteltiin taas projektia Sohvi kippoon. Vaihdoin kipon tilalle ensin vadin, koska se pieni kippo oli alkuunsa ehkä turhankin haastava. Nyt sain Sohvin vihdoin vatiin eli ehkä se kippoon menokin joskus onnistuu. Pitää vielä ensi treenata myös noita vatsa ja selkälihaksia paremmaksi. Diagonaaliseisontaa harrastettiin siis myös aamulla :)

No comments: