Friday, May 22, 2009

Liitelyä, näytelmää ja hakua

Tiistaina oli vuorossa agiliitelyt Mutalassa. Koska kenttä on aika kamalassa kunnossa ja takana oli vielä melkoisen rankka viikonloppu, en ottanut Juuson kanssa kuin vähän vaan. Ja kerrankin osasin lopettaa ajoissa :) Helposti sitä kokeilee vielä kerran jotain toista ohjausta ihan vaan nopeesti. Jotain kohtia hinkattiin paremmaksi, mutta ihan suht ok meni. Yksi A:n jälkeinen elämä oli sellainen mitä en saanut kulkemaan kunnolla lainkaan, vaan koska A:aan jälkeen jään aina pahasti jälkeen kun tuo ohjus lähtee, niin en vaan saanut kaarroksia pieniksi. Lopulta meni edes esteet oikein eli se sai tällä kertaa riittää :) Mutta pakko oli mennä ulkokaarteeseen ja pussin jälkeen hypylle takaaleikkaus, että sain Juuson kääntymään oikealla olevalle hypylle. Suunniteltu sylkkäri olisi ollut hyvä, jos olisin ehtinut edes lähelle hyppyä...

Sohvikin teki vaan pienesti eli ei mitään hinkkauksia. Sohvi menikin hyvin eli hinkkauksille ei juuri tarvetta ollutkaan. Yksi pystyssä ollut hyppy oli hieman hakusessa (putkesta tultiin ja ensi muuri pystyssä ja samassa linjassa hyppy, ne mentiin ihan normisti ulos-sisään) Muuri tietysti vielä peitti sitä seuraavaa hyppyä hieman, joten siinä Hessu joutui pariin otteeseen toistamaan, että sai Sohvin kääntymään. Muuten meni kyllä hyvin :) Pitäisi kirjoitella heti, että paremmin muistaisi mitä treeneissä tapahtui...

Eilen lähdin sitten jo ennen ylösnousemusta kohti Jämsää ja ryhmänäyttelyä. Kyllä taas moneen kkertaan mietin, että mikähän tilapäinen mielenhäiriö minulla oli, kun sinne ilmoittauduin ;) Ei toudellakaan ole mun juttuja nuo näytelmät. Ja kyllähän Sohvikin olisi tylsistynyt, jos ei oltaisi samalla reissulla treenailtu hieman tokoakin (siellä oli vieressä upea iso hiekkakenttä ihan tyhjän panttina) Oltiin siis paikalla aika hyvissä ajoin ja kehä oli vielä myöhässäkin, joten ihan ekaksi käytiin hieman treenamassa. Otin lähes koko ALO-luokan liikkeet (ilman paikkamakuuta ja hyppyä) Seuraaminen ihan ok, tosin vasemmalle käännökset taas vähän huonoja. Otin pätkät siksak-seuraamista ja se oli hyvä. Liikkestä maahanmeno ihan ok. Luoksetulo olikin sitten taas yhtä pomppimista. Eli taas se vanha loppuloikka on tullut takaisin. Otin muutaman toiston lyhyemmältä matkalta, mutta eipä paljon parantunut eli sitä pitää nyt ottaa kuurina taas. Liikkesta seisominen hyvä. Loppuun otin vielä kaukoja AVOn malliin, ihan suht ok.

Päästiinhän me sinne kehäänkin sitten lopputtomalta tuntuneen odottelun jälkeen. Sohvi kulki ihan nätisti vaikkakin hieman oli nenä-maassa-ongelmaa (joku kiva oli kylvänyt maahan nameja,jotka Sohvi tietty bongasi...) Tuo nenän käyttö on kyllä välillä erittäin ärsyttävää. Mutta tosi hyvät arvostelut Sohvi sai ja loppu viimeksi tulos oli siis ERI ja PN4 eli ihan hyvä :) Nyt on sitten ainakin plakkarissa tarvittava näyttelytulos niitä toivottavasti joskus saavutettavia tärkeämpiä valion arvoja varten :) Lopuksi ajattelin vielä hieman tokoilla, mutta enpäs taas muistanut, että eihän tuo hurttimus näe mitään tukkansa alta eli se loppui aika lyhyeen, kun ei ollut tukkavermeitä mukana. Nyt voi onneksi taas laittaa pysyväisemmän pampulan päähän, kun ei tarvitse miettiä mihin se tukka sojottaa (mietitään, että koska seuraava näytelmä sopii aikatauluihin)

Illalla oli sitten vielä vuorossa hakutreenit. Kovin oli taas vähän porukkaa, vaikka tuon päivän piti monelle sopia, en tiedä pelästyivätkö kaikki sitten sitä ukkosta, joka ennen treenjä juuri Tampereen yli taivalsi. No, onneksi treenejä se ei haitannut. Tai en tiedä, johtuiko se ilmanalasta, että osa maalimiehistä oli erittäin vaikeita löytää. Jassu aloitti menidän poppoosta ja eka äijä löytyi hienosti. Toiselle mennessään Jassu kaarsi oikealle ja hävisi jonnekin horisonttiin. En ymmärrä minkä hajun perässä Jassu mennä kaahotti. Sitten kun Hessu sai Jassun takaisin ja lähetti uudelleen, niin sitten meni ihan ok. Kolmas myös hyvin. Juuso tuli vuoroon ja oikea puoli tuotti tänään Juusolle hankaluuksia. Aina vaan Juuso lähti kaarrottamaan ties minne ja oli kerran mennyt ihan maalimiehen vierestäkin tätä huomaamatta. En ymmärrä mikä siinä oli, koska kolmas maalimies oli ihan sama juttu (Marke oli maalimiehinä molemmilla, päädyimmekin siihen, että syy oli Markenssa ;)) Toiselle puollelle meni Juusokin ihan hyvin. Sohvi oli sitten viimeisenä meikäläisistä ja Sohvilla oli oikeastaan sama juttu kuin Juusolla, oikea puoli oli vaikea. Vasemman puolen 2 maalimiestä löytyivät hyvin ja hajunkin Sohvi sai jo kaukaa, mutta Marke edelleen siellä oikealla ei meinannut löytyä...Eli ihan putkeen ei treenit menneet, mutta eihän aina voikaan mennä :) Toivotaan, että edes joskus saataisiin sopivan tuulinen keli hakutreeneihinkin.

No comments: