Wednesday, October 8, 2008

Pihatokoilua

Eilen otin Sohvin kanssa pihassa pienet tokoilut. Nyt pitää aktivoitua ja saada edes tunnari jonkinlaiseen kuosiin ennen kuin lumi tulee maahan.

Aloitin ruudulla ja tällä kertaa niin, että kävin tekemässä ruudun valmiiksi palkkoineen kaikkineen ennen kuin päästin Sohvin ulos. Höpötin "missä ruutu"-höpinää ja ainakin luulen, että Sohvi haki törppöjä silmillään ;) Kun sitten lähetin ruutuun, sohvi kyllä juoksi sinne, mutta teki sellaisen mukavan banaanin eli ei ihan niinkuin ollisi pitänyt. Tein vielä uudelleen pari toistoa ja ne meni sitten ihan hienosti. Näitä täytyy nyt vaan tehdä jokapaikassa lisää. Aika pitkä tauko kaukenkaikkiaan ollutkin ruudun treenaamisessa eli siihen nähden ihan hyvä :)

Sitten otin niitä Lentsun neuvomia ruutuun korjauksia ja ne meni ihan ok muuten paitsi se taaksepäin meneminen. No, me ollaan kyllä naksuteltu peruuttamista nyt joka aamu ja liike on nimettykin "taakse", mutta ei se vielä hallussa ole kokonaan eli sitäkin jatketaan ja sitten vasta liitetään näihin muihin juttuihin.

Sitten otin tunnaria eli oman kapulan piilotusta ja ne meni oikein hyvin. Paitsi Sohvi edelleen pudottaa kapulan aina hieman ennen kuin tulee minun luokseni, mutta tästä ei kai tarvitse olla kovin huolissaan, ainakaan vielä. Koskahan sitä uskaltaisi kokeilla sitä kapulakasaa oman viereen...

Sitten otin vielä muutaman vauhtinoudon ja niistä Sohvi kyllä riehaantui ihan täysin. Mutta täytyy nyt tehdä taas näitä, kun se kapulan tuominen sivulle on niin tylsää kuten kapulan pitoharkatkin.

Loppuun otin vielä ihan vähän seuraamista, mikä oli suht ok, hieman ehkä se edistäminen taas vaivaa eli ei saisi pitää pitkiä taukoja treeneissä näköjään. Ja ihan lopuksi vielä paikallamakuutreeni. Menin jo heti talon nurkan taakse piiloon ja ainakin Sohvi oli samalla paikalla kuin mihin jätin eli ihan ok kai. Vähän se on huonoa, kun yksin treenaa niin ei tiedä mitä siellä tapahtuu sillä aikaa kun on piilossa, mutta ei oikein ole sellaisia piilojakaan mistä voisi kuikuilla koiraa välillä. Mutta ihan hyvin siis on lähtenyt nämä paikallamakuutkin edistymään nyt:)

No comments: