Friday, October 10, 2008

Agiliitoa keskiviikkona

Keskiviikkona oli nyt toisen kerran ok-koirien hallivuoro. Menimme paikalle hyvissä ajoin ja ihan ensimmäisenä tein Sohville ruudun sinne hallin päätyyn. Eli taas tein sen valmiiksi ja laitoin palkan odottamaan ennenkuin hain Sohvin autosta. Taas höpötin sitä ruutua ja tällä kertaa Sohvi varmaan paremmin bongasi tötsät ja ruutuun lähetys oli aika hyvä ja suora, tosin vauhtia olisi voinut olla enemmän eli pientä epävarmuutta vielä mukana. Mutta hyvään suuntaan menossa kuitenkin :)

Sitten olikin agiliidon vuoro. Ei tarvittu kuin se yksi kerta kun koirat tasan tarkkaan tietävät mikä paikka tuo halli on. Jopa Jassu, joka tällä kertaa osasi jo haukkua kun Juusoa haettiin autosta ;) Rataan teimme pieniä muutoksia ja kannoimme mm pöydän radan reunalle. Sohvi ja Molla molemmat olivat sitä mieltä, että pöytä oli ihan huippu paikka :) Juuso sitten taas ei mennannut pysyä siellä lainkaan...tuolla hallilla on todella huonot karhennukset kontaktiesteillä ja sekin voi olla yksi syy siihen, että Juuso ei meinannut pysyä pöydällä lainkaan vaan liukui koko ajan yli. No, pääasiassa se on harjoituksen puutetta, eihän pöytää ole treenattu ikuisuuksiin. Pari pätkää otettiin Juuson kanssa, mutta taitaa tuo omituinen "käry" mikä siellä hallissa leijuu, käydä myös Juuson henkeen, koska "kurnuttamisongelma" on aika paha eli toistoja ei voi tehdä lainkaan. Mutta Juuson kanssa pidetäänkin vaan hauskaa :) Sohvin ratoja en paljon nähnyt, mutta keinua ainakin vielä lopuksi otettiin. Vielä mennään remmissä, joten aikansa kestää ennekuin radalle voi keinua ottaa. Mutta Sohvi on kyllä aikasmoinen vipeltäjä ja taitavasti osaa sylkkärit ja poispäinkäännöt yms. eli maltilla kun vaan mennään niin Sohvista tulee ihan loistava agikoira :)

Eilen pidin töistä vapaapäivän, mutta treenejä en kotona kuitenkaan pystyyn laittanut. Eilisen tarkoitus oli ehtiä ompelemaan Sohville heijastinliivi, koska aamusella on jo niin pimeää, ettei siinä tienposkessa uskalla ilman kunnon heijastimia kulkea. Liivit sain valmiiksi, joten tänä aamuna oli hyvä kulkea kaikkien kolmen kanssa :) Lelujakin aloin ompelemaan, mutta sitten onnistuin katkaisemaan neulan ja hommat jäi hieman vaiheeseen, mutta jatketaan niistä sitten myöhemmin.

No comments: