Monday, May 2, 2011

Vappu tokoillen

Mistähän tätä tokointoa nyt on tullutkin näin paljon? Toki into ei ole riittänyt siihen, että olisin joka päivä lähtenyt jonnekin muualle treenaamaan, mutta pihassa on treenattu ihan kunnolla. Perjantaina oltiin Marken ja Mollan kanssa Sorilan koulun kentällä, joka oli jo lähes lumeton ja kuiva. Tuuli oli ihan hirveä, mutta treenatessa (ja treenejä analysoidessa) vierähti taas melkein 2 tuntia. Jatkoin torstaista linjaa, alkuun taas häiriötreeniä. Ruutua samalla kaavalla, vaikka Sohvi ei usein ennakoi mitään, niin tässä on nyt taas sitä ennakointia hieman esiintynyt eli Sohvi kääntyy jo ennen ruutua, toki hakee sitten oikean paikan kun en mitään sano, mutta pitäisi saada se ajatus nyt enemmän sinne ruutuun. Vähän taas muisti pätkii enkä muista mitä kaikkea tehtiin. Tunnari ainakin tehtiin ja se ok tuulesta huolimatta(kyykyssä) Kapulan pitoa myös treenattiin. Kaukoja jumpattiin hieman ja joku luoksetulon stoppi myös.

La ja su treenit kotipihassa. La Juuso pääsi ensin esine-etsintään ja Sohvi keräsi kauheat kierrokset sisällä odotellessaan. Juuso oli eripätevä esineiden etsijä, vaikka kova tuuli hieman hommaa hankaloittikin. Olin raahannut tokohypynkin takapihalle ja ajattelin, että kokeilen Juuson kanssa sitäkin. Helpommin sanottu kuin tehty :) Juuso ei vaan agikoirana tajunnut, että hyppy pitää tulla takaisinpäinkin :) No, hauskaa oli molemmilla kuitenkin :) Sitten Sohvin vuoro. Ruutu treeniä jatkettiin samalla tavoin, ihan ok, vaikka vieläkin pitäisi saada ajatus taaemmaksi. Seuraamista hieman, se ok. Hyppynoutoa nyt pitkästä aikaa, etenkin vinoja heittoja. ensin joutui muistuttamaan takaisin tullessa uudella hyppy-käskyllä, mutta aika nopsaan muisti (tein ihan matalalla hypyllä tätä) Sitten tehtiin metskua purkkipalkalla, meidän uudella kapulalla, tämä ok. Myös tunnari tehtiin, taas kyykyssä luovutus ja erikseen pitoa sitten. Molemmat ok. Stoppeja puun kierroilla, pallo palkaksi. Kaukoja myös hieman temppujen kautta. Eli aikamoista sekasotkua :) En vieläkään osaa suunnitella treenejä järkevästi :)

Sunnuntaina sitten hieman pikaisemmat treenit. Ensin Sohvi. Tehtiin jääviä tai sitä Zetaa erilaisilla palkkausvaihtoehdoilla, kaikki asennot oikein, mutta kerran meinasi lähteä mukaan ohikulkiessani, vaikka en käskenyt. Jatkossa osasi sitten keskittyä paremmin kuuntelemaan käskyjä. Kaikki noudot taas ja hyppynoudossa vieläkin niitä vinoja korostetusti, nyt teki ihan superisti! palkka vauhdista useimmiten tänään. Metsku ok, tunnarissa paljon kapuloita ja juuri Hessun hajustamia-> ei ongelmia kuitenkaan. Pitoa taas erikseen. Ruudusta tehtiin tänään vaan loppuosaa ja luoksetulossa maahanmenoja. Juuso pääsi sitten vielä pikaisesti esineiden pariin ja taitavasti taas löytyi kaikki :) Mutta hyppynouto ei edelleenkään onnistu :) Juuso papparainen on kyllä niin suloinen, kun se on niin tohkeissaan, kun pääsee treenamaan. Ehkä tuo hyppynoutokin voisi onnistua, jos Juuso hieman rauhoittuisi kuuntelemaan, mutta ei vaan pysty:)

No comments: