Thursday, February 10, 2011

Tokot Ylökkin vuorolla

Eilen illalla oli taas Ylökkin tokovuoro Meirän hallilla ja sinne siis suuntasimme Sohvin kanssa. Yritin olla taas liikkeellä hyvissä ajoin ja noin varttia vaille ehdimmekin paikalle, joten ehdittiin taas ottaa stoppeja kierroilla ennen kuin kaikki tulivat. Aika hyviä stoppeja oli taas, etenkin se ihan eka oli aivan loistava! En tiedä olisiko pitänyt lopettaa siihen, kun oli niin hieno, mutta ahneuksissani sitten jatkoin kuitenkin muutaman lisää :) Otin myös maahanmenoja sinne sekaan, päästin taas melko lähelle ennen käskyä, ihan ok. Kierroissa edelleen mukava vauhti, toivottavasti on tullut jäädäkseen ;) Otettiin vielä pari hyppynoutoa, ekalla tuli taas joku haisteluongelma ja minä puhalsin pelin poikki siinä kohtaa. Eka uusinta ok, mutta heitto oli todella lähellä hyppyä, siksi otin vielä toisen. Silloin heitin taas liaan kauaksi matottomalle alueelle ja se hieman hämäsi Sohvia, mutta otti kapulan kuitenkin ja toi hyvin.

Sitten rakentelin ruudun yms ja vielä ennen paikallaoloja otin hieman peruutusta. Se on kotona toiminut nyt ihan loistavasti, kun namilla auttaa. Aiemminhan Sohvi on lähtenyt peruuttamaan ihan sata lasissa käskystä (ja välillä ilmankin-> tässä liikkeessä jostain syystä ennakointia on sitten muidenkin edestä...) mutta nyt namilla sain paikan pysymään oikeassa kohtaa ja nyt peruutellaan jo pitkiä matkoja yhdessä :) Hallilla ei vielä mennyt niin hyvin, vähän lähti peppu aukeamaan taas, mutta melko hyvä kuitenkin. Sitten sitä ruutua. Otin nyt ihan läheltä paikanhakuja lätkälle. Edestä, takaa ja molemmista sivuista ja vielä itse olin kahdessa eri suunnassa. Aika hyvin meni tämä, mutta varmaan tätä täytyy vielä jatkaa. Tällä kertaa en ottanut ruutua ollenkaan pitkältä matkalta.

Siitten otettiin ne paikallaolot, ensin istuminen. Liikkuroin itse samalla ja se vissiin sekoittin Sohvin jotenkin ja lähti hiipparoimaan perääni jätettäessä. Välillä Sohvin on vaikea ymmärtää, etä se on oikeasti liike jota tehdään, kun itse liikkuroin eli kuunteluharjoituksia vaan. Palautin istumaan ja sitten meni ok, kun ymmärsi mitä oli tekemässä :) Paikallamakuu sitten, nyt en halunnut liikkuroida, kun on sitä jojo-ongelmaa ollut muutenkin. Kaikki maahan samaan aikaan, se on (ei siis käynyt maassa ennen), jättö ja makuu ok. Taksin tullessa en pyytänytkään sivulle heti kun muut ja sitten se jojoilu taas alkoi. Voi huoh! Aikamme siinä sitten säädettiin, kunnes olin sen verran tyytyväinen, että voin palkata. Myöhemmin sitten otin vielä sitä kuunetluharjoittelua eli Sohvi perusasennosta maahan ja huutelin sitten kaikenlaisia käskyjä siinä, mutta nyt ei mennyt Sohvi hämyyn. Lisää treeniä vaan.

Liikkuroin siinä välissä taas muita ja sitten otettiin tunnari. Tein alle liikkeestä istumisen, jota en palkannut. Ajatuksena siis lisätä vaikeutta tunnariin tuolla, että teen alle liikkeitä ilman palkkaa. Kapuloita oli aika paljon ja ne olivat tosi lähellä toisiaan ja vielä matossa olevan teipin päällä/ympärillä. Kapuloita kahdessa rivissä, niin että rivit olivat lomittain, mutta niiden välissä ei ollut rakoa. Sohvi lähti taas kapuloille aika lujaa, mutta hyvin malttoi haistella ja otti oman heti kun tuli kohdalle. Minä tyhmä sitten unohdin namilla ohjata sivulle ja Sohvi pääsi taas hieman puremaan kapulaa, mutta muuten oikein mallikas suoritus :)

Kaukoja en nyt hinkannut pidempään, vaan otin liikkeenomaisesti, tosin matkaa vain kolme-neljä metriä. Takana häiriönä koiria ja ihmisiä. Ajatuksena tässä olisi saada se jumitus pois. Eli liikkeenä teen ja purkkipalkka lopuksi aina. Tekniikka ei ollut ihan priimaa (S-I meni väärin, muuten hyvä) mutta en nyt puutu siihen, vaan keskitytään jumin poistoon. Tai yritetään ainakin, tiedä sitten auttaako tämä vai saanko aikaan vaan muita ongelmia, mutta yritetään. Tällä kertaa ainakin teki kaikki vaihdot ekalla käskyllä eli se oli hyvä. Hiljalleen siirryn sitten kauemmaksi. Tekniikkaa treenataan sitten ihan erikseen.

Muuta ei taidettu enää tehdä, huono on muisti, kun en enää seuraavana päivänä muista kunnolla... Ensi viikolla otetaan taas uusiksi!

No comments: