Thursday, February 24, 2011

Tokoiltu ollaan

En vaan ole pystynyt kirjoittamaan mitään, kun viime viikon Lahden reissun (schape yhdistyksen hallituksen kokous) jälkeen hartiajumi iski päälle taas totaalisesti ja samalla sellainen viikon migreeniputki yms muuta mukavaa, joten en kovin paljon ole pystynyt koneella istumaan.

Tokoiltu ollaan jonkin verran kuitenkin, toki enemmänkin pitäisi, mutta näillä nyt mennään. Pakkasta on ihan liikaa, joten ulkona ei oikein voi treenata, vaikka iltasellakin jo vähän on valoisampaa. Yhtenä päivänä vähän yritin pihassa puuhailla, mutta kädet jäätyi välittömästi ja Sohvikin tassujaan nosteli, joten lopetettiin aika lyhyeen.

Ylökkin vuorolla keskiviikkoisin ollaan käyty ja perjantaisin olen treenaillut hallilla itsekseni agin lomassa, tosin viime perjantaina en hallille lähtenyt lainkaan, vaan Hessu veti molempien ryhmien treenit. Viime viikollakin siis keskiviikkona hallilla oltiin, mutta enpäs nyt enää muista mitä tehtiin ja miten meni. Sitä samaa varmaan :)

Eilen sitten oltiin taas ylökkin vuorolla ja menin taas hyvissä ajoin ja tein alkuun luoksetulon stoppeja kierrättämällä. Aika hyviä oli, käytin vaan käsimerkkiä nyt. Ai niin, pihassa koitin liikkeenä ja vaikka kierroilla stopit on nyt olleet ihan ok, niin suoralla ei taas pystynyt oikein pysähtymään, vauhti on vaan niin kova. Tästä liikkeestä ei varmaan ikinä tulee hyvää, toivottavasti tulisi edes siedettävä ;) Otin myös metallinoudon pitkästä aikaa stoppien perään, edelleen metallikapula ei ole lemppari ja Sohvi kantaa kapulaa roikottaen, toistolla vähän parempi pito. Kuuri purkkipalkkaa taas tähän ja ehkä vauhtinoutona?

Sitten kun muut tulivat otettiin paikallaolot, istumisella aloitettiin. Tämä oli hyvä, ei ongelmia. Sitten makuu, koirat maahan yksitellen, alettiin meidän päästä, Sohvi siis maahan toisena. Hyvin kuunteli ja meni maahan omalla käskyllä ja pysyi maassa hyvin->toivottavasti se jojoilu ongelma on mennyttä! Sitten kun jätettiin koirat, jouduin hieman koukkimaan toisten ohi ja odottelemaan (Sohvi oli melkein peräseinässä ja piiloon siis menin sinne toiseen päähän ja osa ihmisistä jäi seinustalle) ohi meneviä ihmisiä. Taas jostain syystä Sohvilla meni pasmat sekaisin, mielestäni kyllä sanoin jättökäskyn ihan selvästi, mutta ehkä sen ylimääräinen pysähtely yms sekoitti pään ja Sohvi nousi maasta? Kävin uudelleen laittamassa Sohvin maahan (seisoin hetken vierellä ennen jättökäskyä) Sen jälkeen ok.

Jäävät otin sitten siinä reunassa vähän uuden idarin tapaan, mutta kaikki samalla suoralla, kun tilaa ei ollut muuhun. Kaikki liikket oikein ja mukaan lähdöt yms. Ruutua otin samalla kun Tupla teki hyppynoutoa. ruutu oli siellä meille vaikeammassa päässä ja koska Tuplan kapula lensi siihen aika lähelle välillä, oli Sohvilla välillä hieman vaikeuksia keskittyä. Mutta teki silti ihan hyvin ja ruutukin löytyi ja osaso stopatakin. jee! ehkä tämä tästä, tosin teputtaahan Sohvi edelleen. Kerran otin jopa maahan menon ja siinäkin oli hieman viivettä, kun piti kytätä muita siellä reunassa, mutta teki kuitenkin ekalla käskyllä. Loppukävelyt otettiin myös pitkästä aikaa ja Sari huuteli käskyä, johon hämyyn Sohvikin meni kerran ja nousi seisomaan. Kävin palauttamassa maahan ja uudelleen, palkkasin kun pysyi. sitten ihan loppuun vielä sivulletulo, mikä ok.

Kaukoja kentän poikki, ruutu toisella puolella ja kaikki ihmiset + koirat Sohvin takana (tosi lähellä) Aika hyvin pystyi tekemään, yksi seisomaan nousu jumitti, tekniikkakin oli hyvä, ei liikkunut oikeastaan yhtään, tosin matkaa ei ollut kuin 5 m ehkä. Sitten vielä läheltä yksittäisiä vaihtoja, etenkin seisomasta maahan ja istumaan vaihtoja, ne ok.

Loppuun vielä Rina teki meille tunnarin. Muuten ok, mutta taas oli joku ystävällisesti kylvänyt jotain namin muruja kentälle juuri siihen kohtaan tai ennen kapuloita ja Sohvihan tietysti kilttinä tyttönä siivosi kaikki murut pois kuljeksimasta. Toisella käskyllä sitten meni hommiin ja toi oman lähes purematta. En viitsinyt uusia, kun muuten oli kuitenkin hyvä.

No comments: