Wednesday, April 2, 2008

tokoilua Mollan kanssa

Eilen oli taas perinteiset "halli-tokoilut" Molla-siskon kanssa. Molla olikin eilen oikein pätevä ja hyvä. Sohvi sitten taas oli hieman muissa maailmoissa, toivottavasti se on vaan jotain juoksun jälkeisiä juttuja ja menee nopeasti ohi.

Sohvin kanssa otin alkuun seuraamista ja se oli taas edistävää ja vähän poikittavaa. En ymmärrä mikä siihen on tullut. Olisi varmaan parempi pitää taukoa, josko se johtuisi vaan tuosta Sohvin mielialasta. Onneksi pääsin kuitenkin pallaamaan ihan suht ok seuraamisestakin vaikka aikansa sai hinkata ennenkuin se sieltä löytyi. Luoksetulot oli ihan ok, vauhtia saisi olla enemmän, mutta ehkä se on tuo matto jota Sohvi siinä hieman varoo.

ALOn hyppy otettiin kerran ja se meni hyvin, siksi ei siis toistoja siinä. Jäävistä otin maahanmenoa ja se oli toiseen suuntaan mennessä hyvä (paitsi hieman nopeammin saisi tippua maahan, mutta treenataan sitä sitten erikseen) mutta jostain syystä toiseen suuntaan ei millään onnistunut ensimmäisestä käskystä. Seisomista otin nyt namin kanssa "tönäämällä" ja ihan hyvin meni sitten kun itse osasin niiata etten työntänyt Sohvia istumaan eli näin nyt jatketaan tuota ja toivotaan että se joskus naksahtaa ;)

Noutoa otin niin, että Sohvi odottamaan toiseen päähän ja kapula eteen ja siitä käskyllä loppuun. Hyvin tuli sivulle kapulan kanssa. Tämä on kyllä ihme liike, Sohvi on oppinut sen ihan itsestään oikeastaan :)

Lopuksi otettiin vielä paikallamakuu, täydet 2 minuuuttia tosin välillä palkaten. Minä menin piiloon toiseksi minuutiksi (Hessu oli näkösällä kuitenkin) Hyvin pysyi paikallaan :) Tätä täytyisi nyt siirtää ulos ja häiriöön.

Lopuksi molemmat ottivat vielä keppejä sekä verkoilla että ilman. Ja ihan lopuksi sitten ulkona vielä perinteiset pelisessiot Mollan kanssa :)

No comments: