Monday, August 8, 2011

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Paraisilla

Pennut täyttävät tänään jo 7 viikkoa! Ihan uskomattoman nopeasti on aika mennyt ja koska me ollaan nähty pennut nyt vaan viikonloppuisin (kun on pakko myös töissä käydä välillä) niin pennut tuntuvat myös kasvavan ihna käsittämätöntä vauhtia. Kovia pelihirmuja ne on kaikki, mutta myös aikamoisia pusukoneita :) Aivan ihania kaikki ja se tietysti lisää valinnan tuskaa entisestään. Onhan meillä ollut yksi suosikki melkein alusta saakka, se joka on aina siellä missä tapahtuu ja vauhtia pisaa, mutta kun pentue on näin tasainen niin välillä sitä aina kuitenkin miettii, että mitäs jos. Mutta jos ei pentutesti mitään yllättävää esiin tuo, niin uskon, että Mustis muuttaa meille loppuviikosta.

Täällä taas videopätkää pentujen peleistä yms.

Sohvi raukka on todella kaikkensa antanut pennuille ja on ihan vaan luuta ja nahkaa koko koira :( Ensi viikosta alkaa sitten Sohvin kuntokuuri, kun päästään takaisin arkeen. Imettäminen pitää saada loppumaan ja lihakset kasvuun hyvällä ruualla ja liikunnalla. Sohvihan ei kotona oikeasti kerjää lähes ollenkaan (salaattia tehdessä kerjää ainoastaan, koska jäävuorisalaatti vaan on Sohvin lempiherkku ;)) mutta nyt Sohvi kerjää ihan yhtenään, raukka on ihan nälissään koko ajan, kun on kaikkensa antanut. Olisi kaikille parempi, kun Sohvi itse osaisi lopettaa imettämisen, mutta Sohvi on sitä mieltä, että imekää vaan, hän on olemassa vain sitä varten. Uskon, että harrastuksissakin on Sohvilla into päällä, nyt kun taukoa on ollut näin pitkään. Ilmoitin meidät tokokokeeseen syyskuun loppupuolelle ja treenattavaa varmaan riittää ennen sitä.

1 comment:

Marika Forslund said...

Laitoin pentujen viimeisin video naamakirjaan ja aika moni ei-schapeihminen ovat kommentoineet sitä. Ihmisten mielestä pennut ovat tosi ihania ja vauhdikkaita. Olen kylläkin samaa mieltä vaikken ihan kauheasti ole uskaltanut katsoa videota, ettei vaan pentukuume iskis. Onhan ne suloisia sillä nehän ovat sukua mun koirilleni. Riippumatta mikä pennuista muuttaa teille, siitä tulee varmaan tosi rakas ja hyvä harrastuskoira.